35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba,

50 Mbps destekli VDSL altyapım var, şu an TurkNet kullanıyorum ama fiyatları biraz fazla geliyor 50 Mbps için. Daha uygun fiyatlı bir ISS öneriniz var mıdır? Şu anda Netspeed ve Gigaspeed fiyatları güzel göründü gözüme ama kopma ve ping sorunlarından endişe ediyorum. Yardımınız için teşekkürler.

Ben de aradım ama bulamadım pek. Netspeed de 3 ay ucuz sadece sonrası 650 TL, Gigaspeed de aynı şekil ama o 720. Turknet'e göre 50 TL indirim var ama şu an Turknet'den memnunsan geçmeye değer mi bilemedim pek ben de geçmek istemedim o yüzden. Diğer çoğu marka da hep öyleymiş ben de hep ucuz sanıyordum.

Bir tek Şoknet'i biliyorum uygun olan onun da 50 mbps paketi yok. 35 var 100 var sırasıyla ilk 3 ay sonrası 600 ve 620 TL. Şok'a güveniyorsan geçebilirsin ama altyapı desteklemediğinden kopma ya da çekmeme sorunu falan yaşar mısın onu bilemiyorum. Belki bunu söylersen paketini sınırlayabilirler.

Şimdi Euronet diye bi marka da buldum ama ilk 3 ay mı sadecec 390 TL bilmiyorum yazmamışlar.

Hocam ben efsanenet kullanıyorum sadece fiyatı için 480TL aylık ancak rekabetçi oyunlarda örenğin Valorant'ta TurkNet'e nazaran paket kaybı oluyor özellikle oyun oynarken başka birisi interneti kullanıyorsa %10a kadar paket kaybı oluyor ki bu OpenWrt'de SQM QoS ayarları tam ayarlanmışken böyle.

Oynanmayacak durumda değil bu arada TurkNet kullanırken Steam'den oyun indirirken oyun oynuyordum internette 0 problem oluyordu fakat geçtiğim sağlayıcıda bunu yapamıyorum.