500.000 TL'ye otomatik araç tavsiyesi

Bütçe
500.000 TL

SHERLOCKED 103

Bilgin
Selam.

Var mı bilmiyorum ama bu bütçelerde otomatik ve mümkünse öğrenci dostu bir araç önerebilir misiniz?

Aklında spesifik bir model var mı şimdilik?
İnan bilmiyorum Eagles hocam. Arabalardan anlamıyorum.

Bu bütçede "öğrenci dostu" otomatik çok büyük sıkıntı. Efsane kasa Corolla al sanayiye düşme.
Yani öğrenci dostunu çok düşünmeden yazdım açıkçası. Öğrenci olduğum için Öğrenci dostu ne demek?

İnan bilmiyorum eagles hocam. Arabalardan anlamıyorum.

Yani öğrenci dostunu çok düşünmeden yazdım açıkçası. Öğrenci olduğum için öğrenci dostu ne demek?

Öğrenci dostu bana göre yürütme maaliyeti daha düşük araç demek ama belirttiğin bütçede otomatik bir araç yaşı ve kilometresi az çok belli oluyor.

İnan bilmiyorum Eagles hocam. Arabalardan anlamıyorum.

Bütçe biraz yükselir mi peki? Daha iyi öneriler için şart aslında. Bu şekilde biraz psikolojik sınırda kalıyor bütçe. Eli ayağı düzgün araçlar 500 civarından başlıyor ama işin içine otomatik girince rengi değişebiliyor bazı şeylerin. 1-2 tane örnek bir ilan atayım sana, şanzıman biraz eski nesil de olsa motor falan güzeldir. Tam öğrenciye gidecek araç aslında. 2 farklı motor tipi attım. DOHC motorlu olanlar daha iyi tabii Getz modellerinde. Yaris attım bir tane de örnek olması açısından.

Abi zaten 2010 getz var bizde, onu satıp alacağız ha pardon, otomatikmiş bunlar.

Öğrenci dostu bana göre yürütme maaliyeti daha düşük araç demek ama belirttiğin bütçede otomatik bir araç yaşı ve kilometresi az çok belli oluyor.

Eski aracım benzinli C3 Aircross'tu. Şehir içinde aşağı yukarı 8 litre yakıyordu. Ondan çok yakmasın yeter.

Abi zaten 2010 getz var bizde, onu satıp alacağız ha pardon, otomatikmiş bunlar.

Eski aracım benzinli C3 Aircross'tu. Şehir içinde aşağı yukarı 8 litre yakıyordu. Ondan çok yakmasın yeter.

Bildiğiniz araç ne güzel Getz.

Kia Rio modelleri de güzel, bizzat kullanan hocamızı etiketleyelim. @pesimist34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…