KS KS 2aliens Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Beğeniler 12 Bugün 02:07 #11 SHERLOCKED dedi: MSI MAG 321UP X24 kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz model LG olduğu için haliyle WOLED. Glossy kaplama değil. Glossy WOLED'ler daha yeni sanırsam. GX790B-B hakkında hem iyi hem de kötü yorumlar var. Buradan okuyabilirsiniz. Reddit - Please wait for verification www.reddit.com Genişletmek için tıkla... Yorumları okudum evet olumsuz kötü yorumlarda var maalesef. Bu durumda kararsız kaldım yine.
SHERLOCKED dedi: MSI MAG 321UP X24 kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz model LG olduğu için haliyle WOLED. Glossy kaplama değil. Glossy WOLED'ler daha yeni sanırsam. GX790B-B hakkında hem iyi hem de kötü yorumlar var. Buradan okuyabilirsiniz. Reddit - Please wait for verification www.reddit.com Genişletmek için tıkla... Yorumları okudum evet olumsuz kötü yorumlarda var maalesef. Bu durumda kararsız kaldım yine.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.348 Çözümler 3 Beğeniler 2.207 Bugün 02:32 #12 2aliens dedi: Yorumları okudum evet olumsuz kötü yorumlarda var maalesef. Bu durumda kararsız kaldım yine. Genişletmek için tıkla... Kötü yorumlar her monitörde olur. Kesinlikle alınmaz tarzı genel bir görüş olmadıktan sonra esgeçilebilir.
2aliens dedi: Yorumları okudum evet olumsuz kötü yorumlarda var maalesef. Bu durumda kararsız kaldım yine. Genişletmek için tıkla... Kötü yorumlar her monitörde olur. Kesinlikle alınmaz tarzı genel bir görüş olmadıktan sonra esgeçilebilir.