Aldım az önce. Mikrofonu da bayağı kötü sanırım da hiç kullanmayacağım için önemi yok. Cebimden çıkan para 30 lira.Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin simdiden. Ben T13 kullandim sesi hos bence fiyatina kiyasla. Fakat yere dusurmemeye dikkat edin. Kronik olarak ses seviyesi azaliyor darbe kaynakli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-700 TL
- Makaleler
- 23
Mikrofonu kotu degil. Ben T13'u kullanirken ruzgarli ortamlar disinda sesimin boguk geldigini soyleyen olmadi. Beklentini karsilar yine de.Aldım az önce. Mikrofonu da bayağı kötü sanırım da hiç kullanmayacağım için önemi yok. Cebimden çıkan para 30 lira.
Selam tekrardan hocam, kulaklık geldi. Denedim ve beklediğimden de iyi çıktı. Sesi falan bana göre çok çok iyi. Teşekkür ederim.Mikrofonu kotu degil. Ben T13'u kullanirken ruzgarli ortamlar disinda sesimin boguk geldigini soyleyen olmadi. Beklentini karsilar yine de.
- Makaleler
- 23
Begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullanin.Selam tekrardan hocam, kulaklık geldi. Denedim ve beklediğimden de iyi çıktı. Sesi falan bana göre çok çok iyi. Teşekkür ederim.
Fantastiktürk
Uzman
Ben de bu fiyata bakıyorum. Anlamadığım nokta neden HT15 yerine T13 öneriliyor? HT15 daha yeni değil mi? Bana ANC performansı önemli. Onun dışında radyo gibi ses vermemesi yeterli.
@B 52 Stratofortress
@B 52 Stratofortress