500-750 TL işlemci soğutucu önerisi

Boru sayısı, yerleşimi, finler arası mesafe, fin sayısı, kullanılan alüminyum ve borunun kalınlıkları ile kalite seviyeleri, fanın sadece CFM değil aynı zamanda mmH2O değeri, işlemciye olan temas yüzeyi... Bitmez ki etkileyen değişkenleri saymak. Hayır o tarafı geçtim, en son forumda düzenli olarak çift bakır önerilen dönem Snowman M200 öneriliyordu, o da bari 80 liraydı gerçekten bütçe 0 durumlara öneriliyordu. 7X hiçbir zaman ne fiyat noktasında ne performansında önerilen bir model olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda daha saçma ve yanlış bir yönlendirme görmedim.
Bu ikili arasından Arctic almanın tek açıklaması fanboyluktur, hiçbir mantığa sığmaz.
Ben arkadaşın istekleri dahilinde işini görecek bir model önerdim, elbette daha iyileri vardır, olabilir. Ben kendi görüşüme göre, tecrübeme ve markaya olan güvenime göre Arctic markasını tercih ederdim ki daha önceden kullanmış olduğum memnun kaldığım bir ürün kendisi, burada zorunuza giden nedir arkadaşlar?

Bu soğutucunun arkadaşın işlemcisini soğutmayacağını söyleyebilir misiniz? Gerçekten bunu söyleyebilirseniz helal olsun.
Peki Arctic markasının ürünlerinin Thermalright'tan çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı olmadığını söyleyebilir misiniz?

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Herkes aynı şeyleri tercih etmek zorunda değil, herkes sizinle aynı düşüncede de olmak zorunda değil. Bunu anlamanız dileğiyle, iyi forumlar.

Artic'i iade edebiliyorsanız X120 yi alın geçin. 2 bakır borulu bodur bir şeye o kadar para verilmez, adı var sadece. Zaten X120 nin içinden 1GR TF4 macun çıkıyor.

Artic'i iade edebiliyorsanız X120 yi alın geçin. 2 bakır borulu bodur bir şeye o kadar para verilmez, adı var sadece. Zaten X120 nin içinden 1GR TF4 macun çıkıyor.
Gün içerisinde foruma tekrar girip görürse kargolanmadan iptal ettirebilir muhtemelen arkadaş, girmedi foruma sonrasında.

Ben kasayı satacagım zaten sahıbındende ilanda var sadece stok sogutucu arızalı oldugunu düşündüğüm için sotucu yenilemeyi tercih ettim saglam bir mal vereyım diye.
İşlemci güncellemesine gelirsek hayatımda hiç işlemci güncellemedim direkt yeni sistem aldım. Stok soğutucudan bir tık daha iyi soğutsun Arctic Freezer 7 X bana yeter. Ek olarak termal macun sürülü olsun istedim çünkü kendim sürünce az veya çok sürdüğüm için verim alamıyorum. Üstünde sürülü gelince bu dertten kurtuluyorum.

Az veya çok sürme kaynaklı verim alamama konusu biraz daha şehir efsanesi tarafında kalan bir konu. Gerçek anlamda "A Z" olmadığı sürece çok benzer sonuçlar, zaten fazla sürdüğünde montaj basıncı onun fazlasını yandan taşırıyor genelde. GN bunu gayet iyi bir şekilde test etmiş.

100 derece çalışan işlemci 65 derece çalışıyor. uzun kullanımda max 70 olur tavsiyen için teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…