KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.725 Çözümler 11 Beğeniler 1.492 20 Mayıs 2025 #11 Simon dedi: Rica ederim. Zaten ürünü Amazonun kendisi satıyormuş. Daha iyi oldu bu. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim benim için artı bu. Ama yurtdışından mı geliyor anlamadım Tahmini kargo teslimi 30 Mayıs yazıyor.
Simon dedi: Rica ederim. Zaten ürünü Amazonun kendisi satıyormuş. Daha iyi oldu bu. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim benim için artı bu. Ama yurtdışından mı geliyor anlamadım Tahmini kargo teslimi 30 Mayıs yazıyor.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.555 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.786 20 Mayıs 2025 #12 Silinen üye dedi: Evet farkettim benim için artı bu. Ama yurtdışından mı geliyor anlamadım Tahmini kargo teslimi 30 Mayıs yazıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr satıyor. İsterseniz konu açın neden bu kadar uzun sürede gönderim sağlıyorlar diye.
Silinen üye dedi: Evet farkettim benim için artı bu. Ama yurtdışından mı geliyor anlamadım Tahmini kargo teslimi 30 Mayıs yazıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr satıyor. İsterseniz konu açın neden bu kadar uzun sürede gönderim sağlıyorlar diye.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.725 Çözümler 11 Beğeniler 1.492 20 Mayıs 2025 #13 Simon dedi: Amazon.com.tr satıyor. İsterseniz konu açın neden bu kadar uzun sürede gönderim sağlıyorlar diye. Genişletmek için tıkla... İyi hatırlattınız hocam. Açayım.
Simon dedi: Amazon.com.tr satıyor. İsterseniz konu açın neden bu kadar uzun sürede gönderim sağlıyorlar diye. Genişletmek için tıkla... İyi hatırlattınız hocam. Açayım.