500 TL bütçe ile RGB'siz laptop soğutucu önerisi

Bütçe
500

Girisken

Başarılı
Başlıkta da belirttiğim üzere RGB'siz laptop soğutucuya ihtiyacım var. Kullandığınız veya çevrenizde kullanıp memnun kalan arkadaşlarınızın kullandığı modellerden önerirseniz mutlu olurum. 500 TL'yi kesinlikle geçmesin, ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Çok güçlü olması şart değil, R7 7730U laptopta kullanacağım, oyun esnasında 88 dereceyi gördü makine.

İyi forumlar.

Laptop soğutucusu pek iş yapmıyor. ThrottleStop ile işlemciye watt limiti koyun.

U işlemcili dizüstüler genel kullanım için daha uygun cihazlar oluyor. Bağlantıda önerdiklerimi uygulayın.

Soğutucu yerine de dizüstü yükseltici alın. Soğutucu sıcak havayı geri itecektir. Elinizle değdiğiniz yerler soğuk hissettirse de pek faydası olmayacaktır. Dizüstü yükseltici ise ısıyı daha rahat atmasını sağlayacak. Ama özünde oyun için uygun olmayan bir dizüstü olduğundan, dizüstüye göre oyun seçimi veya oyun içi FPS sabitleme, ayar düşürme veya turbo boost kapatma gibi şeyler ile sıcaklıkları düşürmeniz gerekiyor.

Cevap için teşekkür ederim. Zaten amaç oyun oynamak değil ama arada girip basit oyunlarda eğleniyorum sadece. Oyun da GTA SA zaten tost makinesi bile açar oyunu, bu kadar ısınması şaşırttı beni o yüzden laptop soğutucu olsun ki zeminle arası açılınca zaten soğur diye düşünmüştüm.

Dostum dediğin gibi dizüstü yükseltici aparat aldım. Hem de toplumun kararına güvenip Amazon'da en çok satılanlarda 1. sırada olan ürünü satın aldım ancak ürün çok zayıf duruyor hem de hafiften dengesiz duruyor, güven vermiyor. Bir de çok ince olduğu için laptopun altında incecik 2 noktaya temas ediyor ve laptopun üstünde elimi koyduğumda eğilip bükülüyor. Sağlam, temas alanı fazla olacak şekilde geniş bir dizüstü yükseltici önerin var mı senin de kullandığın falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben galiba zamanında şunu 200-300 ₺ almıştım. Yerelde en çok satılanlar genelde en ucuz ürünler oluyor. Maddi zorluklardan çoğu ürüne ucuzu da yeter, pahalısına gerek yok mentali ile bakıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…