Logitech G102 var bende. İçini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm, parçalandı. Şimdi de mouse pad’e sürtüyor.
Büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerebilir misiniz? Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştım. Elim sonradan büyüdü. FPS oyunları oynamıyorum.
Logitech G102 var bende. İçini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm, parçalandı. Şimdi de mouse Pad'e sürtüyor.
Eki Görüntüle 876575
Büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerebilir misiniz? Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştım. Elim sonradan büyüdü. FPS oyunları oynamıyorum.
Çok ilginç ya siparişiniz alındı yazmıştı, yeşil tik de çıkmıştı sonra evden çıktım şimdi eve geldim bakayım dedim siparişlerim bölümüne sipariş gözükmüyor. Bankaya baktım para da çekilmemiş
Hey Allah'ım ya. Fiyatı da artmış neyse başka ürün bakarız biz de yılda bir kere Amazon'dan ürün alayım dedim olan şeye baka almıyorum Amazon'dan ben de.