500 TL civarı büyük eller için F/P mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MeReKGs67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    mouse
Bütçe
500 TL

MeReKGs67

Uzman
Logitech G102 var bende. İçini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm, parçalandı. Şimdi de mouse pad’e sürtüyor.

Büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerebilir misiniz? Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştım. Elim sonradan büyüdü. FPS oyunları oynamıyorum.

Bu nasıldır? Yapay zeka bunu önerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Razer sanirsam kronik sorunluydu.

Buna bakabilirsin, kablolu/kablosuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer sanirsam kronik sorunluydu.

Buna bakabilirsin, kablolu/kablosuz.

Linkini attığınız ürünü aktif olarak kullanıyorum gayet iyi lakin orta tekerleği kronik sorunlu çok çabuk bozuluyor.
Başka yerde bir arkadaş böyle yazmış.

Ele oturuşu güzelmiş diye satın aldım. Kuponla 459 TL'ye aldım pişman olur muyum? İade etmeme gerek var mı

O attığınız küçük gibi geldi

Başka yerde bir arkadaş böyle yazmış.

Ele oturuşu güzelmiş diye satın aldım. Kuponla 459 TL'ye aldım pişman olur muyum? İade etmeme gerek var mı?

O attığınız küçük gibi geldi.

Videolarda büyük gözüküyor bende aldım yarin gelecek pişman etmez çünkü bir sürü kanallar önerdi.

Çok ilginç ya siparişiniz alındı yazmıştı, yeşil tik de çıkmıştı sonra evden çıktım şimdi eve geldim bakayım dedim siparişlerim bölümüne sipariş gözükmüyor. Bankaya baktım para da çekilmemiş

Hey Allah'ım ya. Fiyatı da artmış neyse başka ürün bakarız biz de yılda bir kere Amazon'dan ürün alayım dedim olan şeye baka almıyorum Amazon'dan ben de.

DeathAdder Essential aşırı ağır ve tekerleği bozuluyor.
Bütçe arttırırsanız.

Küçük gibi hocam bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…