500 TL fare önerisi

Bütçe
500 TL

18251

Becerikli
İlk olarak iyi sosyaller,

Elimde oldr iyi bir mouse yok ekonomi her ne kadar el verişsiz olsa da 1000TL falan vermek istemiyorum o kadar Pro gaming oyuncu değilim. Arada sırada Bedwars atarım genelde CS2 oynarım.

Yani benim için en önemli kriterleri.

500TL geçmemesi (geçebilir ama fiyatını hak etmesi gerek)
İleri geri tuşu olması.
Double Click tuşunun ayrı olmasi.
Ve ömrünün iyi olması (ömürden kastım 500 TL'ye 10sene gitsin değil de 1 aya bozulmasın kafasında)

Yani şuna benzer bir şeyler (double Click yok ama örnek sadece)

Son düzenleyen: Moderatör:

Temu'dan Ajazz J159 Dual aldım, Dual elime geçtiği gün Pro'yu da alınca Dual'ı abime verdiğim için çok deneme şansım olmadı yarım saat oynadım gayet güzeldi. Yeni kullanıcı olarak reklam bulursan eğer bu ürüne de bakabilirsin. Bakalım benim ürün gümrükte umarım takılma falan olmaz. Dual'ı Mart'in 22'sinde aldım, 2 Nisan'da elime ulaşmıştı.

Hocam teşekkürler ama amazon dışında bu tarz yerlerden almam daha son olaylardan sonra gümrüğe takilmasi çok çok yüksek. Ayrıca temudan alişveriş yaptım yani biliyorum yanlış anlaşılmasın. Türkiye birinci öncelik. Yinede teşekkürler.

Eğer bu fiyata AJ159 Pro alınıyorsa bence de alınmalı. Mcu hariç bildiğim kötü bir yanı yok.

Fiyatı hala güzel bence.

Gümrük beyanı verildi yazıyor bekliyor bakalım umarım takılmaz. Temu bir şey olmaz, biz gümrük ile ilgili güncelleme almadık diyor. Bakalım bekliyorum, Dual'ı bıraktım bunu aldım hemen umarım 2 üründen de olmam haha.

AJ159 Pro'yu ben 1100TL'ye almıştım. Şansa bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…