500 TL'ye fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sansar Salvo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    mouse
Bütçe
500 TL

Sansar Salvo

Uzman
İkinci el alabilirim. Wireless yani USB ile bağlanmasını istiyorum. Herhangi özellik aramıyorum ama bilindik marka olması önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum.

O fiyata alacağınız mouse 2. El bile olsa ömrü en fazla 1 ay. Bütçenizin artması lazım, minimum 1000 TL civarı olmalı.

Hocam 750 TL ye kadar yapabilrim gerçekten.
bu fiyatlarda mouse bulmak zaten zorken kablosuz bulmak daha zordur. Ama 2. el olarak bu modeli buldum:
Delux M800 Pro geçtiğimiz aylarda ortalığı kasıp kavuran bir mouse olmuştu. Çünkü özellikleri iyi ve inanılmaz uygun fiyatlı. Satıcı ile görüş ve kargo ile gönderip gönderemeyeceğini sor. Olmaz derse aynı modelin diğer ilanlarına bak, ortalama 950-1000 TL civarındalar. İndirim için iletişim kur. Zaten şuan çok alıcısı yok, popülerliğini kaybetti. O sebeple büyük ihtimalle hemen indirim yapacaklardır.

Bu model dışında kablosuz olarak mouse yok. Ama kabloluya okeyim dersen başka modeller var önerebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…