500 TL'ye kadar gamepad önerisi arıyorum maksimum 550TL kadar çıkabilirim ama farka değecek bir şey yoksa hiç gerek duymuyorum. Ben aşağıdaki ürünü bulabildim yorumları iyi alınır mı?
Ben de 8-9 yıllık f710 var halen tuşu bile bozulmadı rahat 1000-1500 saati vardır. Uzun kullanımda ağrı yaptığı doğrudur ama şu an bende xbos s var ve xbox kolundansa f710u tercih ederim.
orijinal almaya gerek duymuyorum zaten 2020 yılında 25₺' ye almış olduğum Wonderboy marka Gamepad kullanıyorum işimi görüyor. Bu alacak olduğumda işimi görse yeterli
sizin attığınızla kendi atmış oldugumun arasında fark yoksa kendi attığımı alacağım 2 adeti daha uyguna geliyor. Birde attığınız üründeki yorumlar iyi değil gibi.
attığım üründen 2 adet sipariş verdim teki arızalı çıktı iade oluşturup bi tane daha aldım ve gelende arızalı geldi, satıcıda ilgisiz çakma gamepad alacaksanız başka satıcıdan alın rezalet paketleme ile gönderiyolar 1. ürününde D-Pad üst ve sol butonu temassızlık yapıyordu 2. ise D-Pad üst buton 3 adetten sadece 1 adeti sağlam.