500 TL’ye kadar emülatör için gamepad önerisi

Bütçe
500 TL

MBDTF

Çalışkan
Merhabalar. 500 TL'ye kadar emülatör için gamepad arıyorum. DualShock görünümüne benzemesi tercihim. PS1 için kullanacağım. Elimde XBOX kolu var ama o hissi veremediği için böyle bir şey düşündüm. Çakma DS3'ler alınır mı?

Kablolularda çekincem var, Raspberry Pi üzerinden oynadığım için acaba low voltage uyarısı verir mi, onu bilmiyorum. Adaptörüm 5V 3A aslında. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

Hocam, Xbox kolunu kullanın emin olun daha iyi olur. F310 bile bu bütçenin orta segmenti çöp.

Hocam, Xbox kolunu kullanın emin olun daha iyi olur. F310 bile bu bütçenin orta segmenti çöp.
Hocam kalite olarak beklentim yok. Hissiyat olarak PS oynuyormus his alsam bir de 2 gunde bozulmasin yeterli. Xbox’un D-Pad’i cok sesli. Rahatsiz ediyor.

Hocam kalite olarak beklentim yok. Hissiyat olarak PS oynuyormus his alsam bir de 2 gunde bozulmasin yeterli. Xbox’un D-Pad’i cok sesli. Rahatsiz ediyor.
Hocam o zaman Amazon mobilden yeni hesap açıp F310 almak en mantıklısı. 700 TL oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…