Egel Çalışkan Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 20 15 Şubat 2026 #1 Maksimum bütçem 500 TL. Şu anki farem kırıldı, aynı faremi tekrar almak istiyorum ama hazır yeni mouse almışken daha iyi fareler var mı diye size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Kullandığım mouse: https://www.trendyol.com/everest/sm...lolu-6400-dpi-7tuslu-makrolu-mouse-p-89255602
Maksimum bütçem 500 TL. Şu anki farem kırıldı, aynı faremi tekrar almak istiyorum ama hazır yeni mouse almışken daha iyi fareler var mı diye size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Kullandığım mouse: https://www.trendyol.com/everest/sm...lolu-6400-dpi-7tuslu-makrolu-mouse-p-89255602
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 15 Şubat 2026 #2 N11 yeni üye kuponuyla GM 80.
KS KS Egel Çalışkan Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 20 15 Şubat 2026 #3 Peter dedi: N11 yeni üye kuponuyla GM 80. Genişletmek için tıkla... Şarjlı fareymiş sanırım uzun kullanımlarda sorun çıkarmaz mı kaç saat dayanır şarjı? Kablolu fare gibi kullanabiliyor muyuz?
Peter dedi: N11 yeni üye kuponuyla GM 80. Genişletmek için tıkla... Şarjlı fareymiş sanırım uzun kullanımlarda sorun çıkarmaz mı kaç saat dayanır şarjı? Kablolu fare gibi kullanabiliyor muyuz?
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 15 Şubat 2026 #4 Egel dedi: Sorun çıkarmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz. Egel dedi: Kablolu fare gibi kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, bir yandan da şarj olur.
Egel dedi: Sorun çıkarmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz. Egel dedi: Kablolu fare gibi kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, bir yandan da şarj olur.
KS KS Egel Çalışkan Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 20 15 Şubat 2026 #5 Hiç n11'e üye olmamıştım o zaman dediğiniz yeni üye kuponunu verirler sanırım. Bir kayıt olup kupona bakayım.
Hiç n11'e üye olmamıştım o zaman dediğiniz yeni üye kuponunu verirler sanırım. Bir kayıt olup kupona bakayım.
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 15 Şubat 2026 #6 Egel dedi: Hiç n11'e üye olmamıştım o zaman dediğiniz yeni üye kuponunu verirler sanırım. Bir kayıt olup kupona bakayım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarasını da doğrulamak gerekiyor uygulamada. Ondan sonra oluyor.
Egel dedi: Hiç n11'e üye olmamıştım o zaman dediğiniz yeni üye kuponunu verirler sanırım. Bir kayıt olup kupona bakayım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarasını da doğrulamak gerekiyor uygulamada. Ondan sonra oluyor.
KS KS Egel Çalışkan Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 20 15 Şubat 2026 #7 Peter dedi: Telefon numarasını da doğrulamak gerekiyor uygulamada. Ondan sonra oluyor. Genişletmek için tıkla... Plus ve Pro diye 2 farklı sürümü daha var mış. Bu hangisi daha iyi sizin attığınız mı yoksa plus yada pro mu. Şimdi baktım da Pro çok pahalıymış .
Peter dedi: Telefon numarasını da doğrulamak gerekiyor uygulamada. Ondan sonra oluyor. Genişletmek için tıkla... Plus ve Pro diye 2 farklı sürümü daha var mış. Bu hangisi daha iyi sizin attığınız mı yoksa plus yada pro mu. Şimdi baktım da Pro çok pahalıymış .
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 15 Şubat 2026 #8 Egel dedi: Plus ve Pro diye 2 farklı sürümü daha var mış. Bu hangisi daha iyi sizin attığınız mı yoksa Plus'ya da Pro mu? Şimdi baktım da Pro çok pahalıymış . Genişletmek için tıkla... Plus da pahalı. Bütçe 500 diye düz GM 80 dedim. Ne kadar olur ki bütçe?
Egel dedi: Plus ve Pro diye 2 farklı sürümü daha var mış. Bu hangisi daha iyi sizin attığınız mı yoksa Plus'ya da Pro mu? Şimdi baktım da Pro çok pahalıymış . Genişletmek için tıkla... Plus da pahalı. Bütçe 500 diye düz GM 80 dedim. Ne kadar olur ki bütçe?
KS KS Egel Çalışkan Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 20 15 Şubat 2026 #9 Peter dedi: Plus da pahalı. Bütçe 500 diye düz GM 80 dedim. Ne kadar olur ki bütçe? Genişletmek için tıkla... Yok yok tamam dediğiniz fareyi alıcam çok teşekkür ederim yardımınız için.
Peter dedi: Plus da pahalı. Bütçe 500 diye düz GM 80 dedim. Ne kadar olur ki bütçe? Genişletmek için tıkla... Yok yok tamam dediğiniz fareyi alıcam çok teşekkür ederim yardımınız için.
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 15 Şubat 2026 #10 Egel dedi: Yok yok tamam dediğiniz fareyi alacağım çok teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayirli olsun.
Egel dedi: Yok yok tamam dediğiniz fareyi alacağım çok teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayirli olsun.