Yakın zamanda bilgisayarımı temizlemeyi düşünüyorum. Evde, soğutucudan çıkan TF7 vardı ama bulamadım. Aynısını alıp geçeyim mi, yoksa daha iyileri var mı?
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 146,36 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bu hoşuma gitti ama değer mi, bilemedim. Ayrıca NT-H1 ile NT-H2 arasında ne gibi bir fark var, siz ne öneriyorsunuz?
Belirli kaliteden sonra evde rekor O.C denemiyorsan macunlar arasında neredeyse hiçbir fark yok. MX4 baz alacağın noktan olsun. Çok daha uygunsa eğer direkt onu da alabilirsin.
Arkadaşlar niçin HY-510 ile aynı performansı veren MX serisini önerip duruyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Çok daha uygun fiyatlı veya daha kaliteli macunlar var piyasada.
Bu ürünü uzun süredir kullanıyorum gayet güzel performansı ve dayanıklılığı var. ; https://www.amazon.com.tr/Wipaste-C...6QY2DN2/ref=sr_1_11?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&sr=8-11
Veya Thermal Grizzly - Kryonaut sürüp 2 belki 3 yıl hiç açmadan gönül rahatlığıyla performans kaybı olmadan kullanabilirsin, keza TF7 veya NT-H1'de güzel seçenekler fakat NT-H1 dayanıklılık konusunda kullanıcı yorumları biraz zayıf, ömrünün kısa kaldığını söyleyenler var.