OWRT’yi Armor G5 için düşünmüştüm gördüğüm kadarıyla baya kısıtlı bir arayüzü var diye. Ama aklımda şöyle bir soru var. Kısıtlamaları atlamak için Keenetic’de herhangi bir çözüm var mı OWRT’deki gibi?
Keenetic’de çözüm var mış. Bu konuda öyle gördüm. Biraz uğraştırıcı gibi gözüküyor ama yapılabilir.
Rehber Güncellenme Tarihi:
17.01.2025
Merhaba arkadaşlar,
Keenetic Hero DSL modem ile sansüronline internet kullanmaktayım. GitHub'da açık kaynak olarak bulunan OpenWrt için hazırlanan
Zapret isimli yazılımı kullanarak internetteki engelleri aşabiliyoruz. Bu sayede Windows'ta veya Android'de ekstra bir yazılım kullanmamıza gerek kalmıyor.
GitHub'da halihazırda bir anlatım mevcut ancak bu anlatıma göre yapılırsa Keenetic modemlerin çökme durumları oluşuyormuş o yüzden biraz değişiklik ile yapacağız.
SSH bağlantılar için ben...
Ama Hopper modeline combo bir 2.5 LAN SPF portu ekleyip 2000₺ fazladan vermek mantıklı mı ona karar veremedim. SPF cihaz alıp dönüşüm yapsam 2.5G portu kullanamayacağım. O zaman aldığım ekstra hız sadece 5Ghz Wifi’de kalacak. Cihazın üstündeki USB 3.0 portuna bir 2.5G’lik dönüştürücü takıp ekstra bir port oluşturmak mümkün mü? Aklıma o takıldı şimdi de.