5000 TL ikinci el telefon önerisi

Bütçe
5000TL

erdemst17

Tanınmış Üye
5000 TL civarına tamamen günlük kullanım için ikinci el bir telefon bakıyorum. Oyun oynanmayacak o yüzden aşırı işlemci odaklı olmasına gerek yok. Custom ROM kuracağım o yüzden güncelleme desteği pek önemli değil. Tercihen LineageOS destekli olsa iyi olur. Üstüne PPI oranı yüksek olan iyi bir ekranı olursa şahane olur. Onun dışında pek bir beklentim yok. Bütçe gerekirse artabilir fakat 10K civarına çıkmam zor olur. Teşekkürler.

5000 TL civarına tamamen günlük kullanım için ikinci el bir telefon bakıyorum. Oyun oynanmayacak o yüzden aşırı işlemci odaklı olmasına gerek yok. Custom ROM kuracağım o yüzden güncelleme desteği pek önemli değil. Tercihen LineageOS destekli olsa iyi olur. Üstüne PPI oranı yüksek olan iyi bir ekranı olursa şahane olur. Onun dışında pek bir beklentim yok. Bütçe gerekirse artabilir fakat 10k civarına çıkmam zor olur. Teşekkürler.

Bulabilirseniz Galaxy s10. Custom ROM kullanacaksanız. Xiaomi tarafınada yönebilirsiniz.

Biraz farkli bir oneri yapayim. P20, P20 Pro ve P30 gibi cihazlar bu civarlarda olabiliyor. Custom ROM isi biraz falso ve uc cihaz da en son Android 10 + EMUI 12 aldi ama isterseniz HarmonyOS macerasi yapabilirsiniz. GMS uc cihazda da var, HarmonyOS macerasina girerseniz GMS desteginiz de falso olacak tabii.

Ekran olarak uzmez, kamera olarak da keza. P30, ciktigi sene S10 rakibiydi kendisi zaten. Bulursaniz dusunun derim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt