5000 TL ile Vintage Kombin Önerisi

SınavKurdu

Çalışkan
Yer
Dünya
Eski tarz kıyafetleri severim. Elimde 5000 TL var. Bunun üzerine maalesef çıkamam. Aklımda İspanyol paça pantolon, beyaz, yüksek tabanlı, boğazlı bir ayakkabı ve tişörtle uyumlu gömlek yer alıyor. Gömlek yerine belki ceket bakabilirim. Aslında ayakkabı yerine bot bakabilirim. Sizce nasıl bir kombin yapabilirim bu bütçe ile?

Eski tarz kıyafetleri severim. Elimde 5000 TL var. Bunun üzerine maalesef çıkamam. Aklımda ispanyol paça pantolon, beyaz, yüksek tabanlı, boğazlı bir ayakkabı ve tişörtle uyumlu gömlek yer alıyor. Gömlek yerine belki ceket bakabilirim. Aslında ayakkabı yerine bot bakabilirim. Sizce nasıl bir kombin yapabilirim bu bütçe ile?

Bu bütçe ile 1 kombin mi yapacaksınız?

Beymenden almıyorsanız, evet.

Neden Beymen’den mi alacaksın veya Zara? Eğer Trendyol’dan butik mağazalardan yapılabilir.
Ayakkabı konusunda çok titizim özellikle. Fakat marka tercihim gene aşırı lüks markalardan yana olmaz. Spor giyinmeyi daha çok seviyorum fakat bot alırsam kesinlikle Harley gibi kalitede bir bot almak isterim. Üst giyimde çok markaya bakmıyorum şahsen. Pantolonda da şansımı Maviden yana kullanmak isterim fakat Mavi'nin Bootcut ve ispanyol paça modelleri zor bulunuyor.

Pantolonda da şansımı Mavi'den yana kullanmak isterim fakat Mavi'nin Bootcut ve İspanyol paça modelleri zor bulunuyor.
Magazalarda sizin istediginiz kesimde kot hic satmamalarini gectim, Skinny, Slim Straight ve bazen Regular Straight disinda dogru durust stok bulamiyorsunuz bile. Tam istediginiz rengi bilmiyorum ama Mavi'de degisik renklerin ara tonlarinda Jean bulmak pek kolay degil. Genelde hep mavinin farkli tonlarinda, fume renginde ya da tam siyah kot satiyorlar.

Koton'a sans verilebilir belki, orada daha fazla genis kalip secenegi oluyor genelde.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt