Selam arkadaşlar, geçen de bir konu açmıştım fakat oradaki amaçlarımdan vazgeçtim. Ben hunharca metal ve rap dinlemeyi seven biriyim ve elimdeki C100SI kendini ne zaman bozmaya karar verirse ya da ne zaman çileden çıkarsam (gayet iyi kulaklık da benim elitistliğim, evde bir tane de Sennheiser kulak üstü referans olduğundan kaynaklı) bir kulaklık alacağım kendime.
İsteklerim davul, basslar ve tane tane her şeyi vermesi. Bluetooth düşünmüyorum, işin içine Bluetooth girerse 1.5Klık olurum.
Şimdiden teşekkürler
@brkdnmz Moondrop CHU II siparişi verdim bugün, inşallah üzmez.
Şimdiden hayırlı olsun, iyi kafa sallamalar. : )) Deneyimlerinizi okumayı bekliyoruz.
Ben de Sennheiser CX 80S'yi önereyim demiştim de fiyatı, aldığımın 2-3 katına çıkmış...
Şu isteklerinizi, beni oldukça memnun edecek şekilde sağlıyor: (Güzel Opeth dinletiyor.)
Şimdiden hayırlı olsun, iyi kafa sallamalar. : )) Deneyimlerinizi okumayı bekliyoruz.
Ben de Sennheiser CX 80S'yi önereyim demiştim de fiyatı, aldığımın 2-3 katına çıkmış...
Şu isteklerinizi, beni oldukça memnun edecek şekilde sağlıyor: (Güzel Opeth dinletiyor.)
Kulaklık gurmesi olmadığımdan pek bir yorumda bulunamıyorum, çıtam da düşüktür zaten. : D
80S bende vardı hocam, evin bi köşesinde yatıyor şu anda.
Sesi billur gibi bir sesti ama çok yalındı. Her şey tane taneydi kulaklıkta ama bas yoktu. Şahsen tiz severim, referans kulaklık da severim ama o kulaklıkta bas adlı şey hiç yoktu
C100SI kullanıyorum onun yerine sanırım 2 senedir. Bass performansı güzel fakat CX80S kadar da net bir kulaklık değil.
Bu aldığım yeni nimet bir IEM, sesleri dosyadaki gibi verecek ve her şeyi duyacağım teoride, fakat biraz bass tarafı üzerine az dürtüklenmiş bir IEM, benim gibi mortallar daha zevkli müzik dinlesin diye.
İnşallah iyi Opeth dinletir çünkü prog metal ve sizin mezunlardan Saian abiyi dinlemek için kullanacağım