KS KS Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.776 Yer Türkiye 21 Mart 2024 #31 143 dedi: Kimseye direkt güvenmemek gerekiyor. Bu kadar kolay güvenen varsa da bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz enayi çok hocam Hele birde ilk defa yazılım atan kalfalar heyecanlı oluyor Silinen üye dedi: Gördüğüm en şerefsiz gruplardan biri olarabilir. Genişletmek için tıkla... Telegram kanallarını kapatmış. Fakat forumlara sızmışlar sanırım. Dikkatli olalım.
143 dedi: Kimseye direkt güvenmemek gerekiyor. Bu kadar kolay güvenen varsa da bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz enayi çok hocam Hele birde ilk defa yazılım atan kalfalar heyecanlı oluyor Silinen üye dedi: Gördüğüm en şerefsiz gruplardan biri olarabilir. Genişletmek için tıkla... Telegram kanallarını kapatmış. Fakat forumlara sızmışlar sanırım. Dikkatli olalım.
7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 21 Mart 2024 #32 Silinen üye dedi: Affedersiniz enayi çok hocam Hele birde ilk defa yazılım atan kalfalar heyecanlı oluyor Genişletmek için tıkla... Ben mesela şahsen bu foruma sızsalar. "Söylediklerinde bir bildikleri vardır" deyip güvenirim ve söylediklerini yapardım herhalde.
Silinen üye dedi: Affedersiniz enayi çok hocam Hele birde ilk defa yazılım atan kalfalar heyecanlı oluyor Genişletmek için tıkla... Ben mesela şahsen bu foruma sızsalar. "Söylediklerinde bir bildikleri vardır" deyip güvenirim ve söylediklerini yapardım herhalde.
7 703 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 744 Çözümler 1 Beğeniler 502 22 Mart 2024 #33 Elmayı anasından daha çok seven Türk kekoları işte. Bunlara S24 Ultra ver yine 11'i tercih ederler. Ama Telegram'da böyle bir grup bulamadım. Son düzenleme: 22 Mart 2024
Elmayı anasından daha çok seven Türk kekoları işte. Bunlara S24 Ultra ver yine 11'i tercih ederler. Ama Telegram'da böyle bir grup bulamadım.
KS KS Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.776 Yer Türkiye 22 Mart 2024 #34 703 dedi: Elmayı anasından daha çok seven Türk kekoları işte. Bunlara S24 Ultra ver yine 11'i tercih ederler. Ama Telegram'da böyle bir grup bulamadım. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Telegram kanallarını kapatmış. Fakat forumlara sızmışlar sanırım. Dikkatli olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam üst mesajda mevcut sebep.
703 dedi: Elmayı anasından daha çok seven Türk kekoları işte. Bunlara S24 Ultra ver yine 11'i tercih ederler. Ama Telegram'da böyle bir grup bulamadım. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Telegram kanallarını kapatmış. Fakat forumlara sızmışlar sanırım. Dikkatli olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam üst mesajda mevcut sebep.