Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 301 Çözümler 3 Beğeniler 88 25 Mayıs 2025 #1 Dikey ekran kartı kiti almak istiyorum, kasam Lian Li O11 Vision. Ekran kartım MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti. Şunu buldum, bu uyar mı acaba? NZXT Dikey Ekran Kartı Montaj Kiti(PCIE4.0) NZXT Dikey Ekran Kartı Montaj Kiti(PCIE4.0) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Dikey ekran kartı kiti almak istiyorum, kasam Lian Li O11 Vision. Ekran kartım MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti. Şunu buldum, bu uyar mı acaba? NZXT Dikey Ekran Kartı Montaj Kiti(PCIE4.0) NZXT Dikey Ekran Kartı Montaj Kiti(PCIE4.0) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 26 Mayıs 2025 #2 Olması gerekiyor. Bu arada alıp montajlarsan altta boşluk kalırsa orayı kesin doldur. Yuvayı kırıp anakartı eline alan oldu.
Olması gerekiyor. Bu arada alıp montajlarsan altta boşluk kalırsa orayı kesin doldur. Yuvayı kırıp anakartı eline alan oldu.
KS KS Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 301 Çözümler 3 Beğeniler 88 26 Mayıs 2025 #3 409 dedi: Olması gerekiyor. Bu arada alıp montajlarsan altta boşluk kalırsa orayı kesin doldur. Yuvayı kırıp anakartı eline alan oldu. Genişletmek için tıkla... Anakartı low modda kullanıyorum sığar mı ki ?
409 dedi: Olması gerekiyor. Bu arada alıp montajlarsan altta boşluk kalırsa orayı kesin doldur. Yuvayı kırıp anakartı eline alan oldu. Genişletmek için tıkla... Anakartı low modda kullanıyorum sığar mı ki ?