zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 14 Kasım 2025 #1 5070Ti bulunan sistemimde Dying Light 2 oynamaya başladım. Ekran bir anda donuyor, "ddıırtt " diye ses geliyor ve oyundan atıyor.
5070Ti bulunan sistemimde Dying Light 2 oynamaya başladım. Ekran bir anda donuyor, "ddıırtt " diye ses geliyor ve oyundan atıyor.
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 14 Kasım 2025 #2 zabazaba dedi: 5070 Ti bulunan sistemimde Dying Light 2 oynamaya başladım. Ekran bir anda donuyor, "ddıırtt " diye ses geliyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL Shift Windows b yap sonra sürücüyü kaldırıp yeniden kurun. Artı 0 Eksi
zabazaba dedi: 5070 Ti bulunan sistemimde Dying Light 2 oynamaya başladım. Ekran bir anda donuyor, "ddıırtt " diye ses geliyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL Shift Windows b yap sonra sürücüyü kaldırıp yeniden kurun.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 14 Kasım 2025 #3 Sistem hakkında detaylı bilgi verir misiniz başka oyunlarda böyle bir sorun var mı BIOS sürümü ve hangi ekran kartı sürücüsü kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sistem hakkında detaylı bilgi verir misiniz başka oyunlarda böyle bir sorun var mı BIOS sürümü ve hangi ekran kartı sürücüsü kullanıyorsunuz.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 14 Kasım 2025 #4 EsraBehzatHikayesi dedi: Sistem hakkında detaylı bilgi verir misiniz başka oyunlarda böyle bir sorun var mı BIOS sürümü ve hangi ekran kartı sürücüsü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... detroit oynamistim onda da 3-5 defa olmustu sürücü hakkında bir bilgim yok ilk pcm Artı 0 Eksi
EsraBehzatHikayesi dedi: Sistem hakkında detaylı bilgi verir misiniz başka oyunlarda böyle bir sorun var mı BIOS sürümü ve hangi ekran kartı sürücüsü kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... detroit oynamistim onda da 3-5 defa olmustu sürücü hakkında bir bilgim yok ilk pcm
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 14 Kasım 2025 #5 zabazaba dedi: Detroit oynamistim onda da 3-5 defa olmustu sürücü hakkında bir bilgim yok ilk bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemenizi öneririm yonga seti sürücülerini de kurdunuzmu. Artı 0 Eksi
zabazaba dedi: Detroit oynamistim onda da 3-5 defa olmustu sürücü hakkında bir bilgim yok ilk bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemenizi öneririm yonga seti sürücülerini de kurdunuzmu.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 14 Kasım 2025 #6 Zeyvra dedi: CTRL Shift Windows b yap sonra sürücüyü kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... tek basima rahatca yapabilcegim bi sey mi Artı 0 Eksi
Zeyvra dedi: CTRL Shift Windows b yap sonra sürücüyü kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... tek basima rahatca yapabilcegim bi sey mi
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 14 Kasım 2025 #7 zabazaba dedi: Tek basima rahatça yapabileceğim bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet klavyeden CTRL Shift Windows b yap sonra bunu indir kur yeniden başlat https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe Artı 0 Eksi
zabazaba dedi: Tek basima rahatça yapabileceğim bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet klavyeden CTRL Shift Windows b yap sonra bunu indir kur yeniden başlat https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 14 Kasım 2025 #8 EsraBehzatHikayesi dedi: BIOS güncellemenizi öneririm yonga seti sürücülerini de kurdunuzmu. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki nerden bakılıyor Artı 0 Eksi
EsraBehzatHikayesi dedi: BIOS güncellemenizi öneririm yonga seti sürücülerini de kurdunuzmu. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki nerden bakılıyor
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 14 Kasım 2025 #9 zabazaba dedi: Bilmiyorum ki nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Sen bana anakart modelini yaz. Artı 0 Eksi
zabazaba dedi: Bilmiyorum ki nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Sen bana anakart modelini yaz.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 14 Kasım 2025 #10 Zeyvra dedi: Evet klavyeden CTRL Shift Windows b yap sonra bunu indir kur yeniden başlat https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe Genişletmek için tıkla... Zeyvra dedi: Sen bana anakart modelini yaz. Genişletmek için tıkla... amd ryzen 9 7900x Artı 0 Eksi
Zeyvra dedi: Evet klavyeden CTRL Shift Windows b yap sonra bunu indir kur yeniden başlat https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe Genişletmek için tıkla... Zeyvra dedi: Sen bana anakart modelini yaz. Genişletmek için tıkla... amd ryzen 9 7900x