Arkadaşım için laptop tavsiyesi istiyorum hem oyun oynayacak hem de üniversitede tasarım programları kullanacak. İleride ek olarak RAM takviyesi yapabileceği şekilde önerirseniz çok iyi olur, teşekkür ederiz. Bütçe 50-52bin TL civarı peşin fiyatına 6 taksit yaptırarak alacak.
Şu modeli düşünüyoruz ama emin olamadık daha iyisi var mı bu fiyata.
144 Hz, 25 ms, 250 nit, %100 sRGB, G-SYNC ekranı var. Ekran kartı 140 watt, MUX var. 512'lik M.2 SSD ve 1x16, 4800 MHz RAM mevcut. Kendim, 4060'lı modelini kullanmaktayım. Tecrübelerimden biraz bahsedeyim, yakın zamanda incelemesini paylaşırım zaten forumda. Malzeme kalitesi gerçekten harika...
techolay.net
Gerçi farklı seriler ama ben A15 ısınıyor diye hatırlıyorum.
144 Hz, 25 ms, 250 nit, %100 sRGB, G-SYNC ekranı var. Ekran kartı 140 watt, MUX var. 512'lik M.2 SSD ve 1x16, 4800 MHz RAM mevcut. Kendim, 4060'lı modelini kullanmaktayım. Tecrübelerimden biraz bahsedeyim, yakın zamanda incelemesini paylaşırım zaten forumda. Malzeme kalitesi gerçekten harika...
techolay.net
Gerçi farklı seriler ama ben A15 ısınıyor diye hatırlıyorum.
Emin olamadık bizde TUF serisi ısınıyor denildi üniversiteye başlayacak kullanacak kişi biraz oyun oynayacak genel olarak tasarım için kullanacak ondan dolayı iyi bir şey istiyoruz.
Emin olamadık bizde TUF serisi ısınıyor denildi üniversiteye başlayacak kullanacak kişi biraz oyun oynayacak genel olarak tasarım için kullanacak ondan dolayı iyi bir şey istiyoruz.
İstediğimiz gibi peşin fiyatına 6 taksitte var mış bunu alacağız Acer firması nasıldır biliyor musunuz garanti gibi durumlarda pişman etme olmaz umarım.
İstediğimiz gibi peşin fiyatına 6 taksitte var mış bunu alacağız Acer firması nasıldır biliyor musunuz garanti gibi durumlarda pişman etme olmaz umarım.
Acer'in garanti durumundan çok bir şey beklemeyin. Acer bilgisayarda bazılarında sıvı metal hatalı uygulanabiliyor. Bu durumda iade edebilir veya garantide sıvı metali tekrar uygulatabilirsin. Ek olarak son attığım Victus'ta ekran kesin olarak %100 sRGB.
Acer'in garanti durumundan çok bir şey beklemeyin. Acer bilgisayarda bazılarında sıvı metal hatalı uygulanabiliyor. Bu durumda iade edebilir veya garantide sıvı metali tekrar uygulatabilirsin. Ek olarak son attığım Victus'ta ekran kesin olarak %100 sRGB.
@35gvm78 attığınız Victus ısınmayan modelden. 15 modeli ısınabilen modellerden. Ekranı diğerlerine göre daha kötü olabiliyor.
@typzeNN MSI var ama daha performanssız yine de daha ince. Bende bayağı eski bir Omen var şimdiye kadar arıza yapmadı. victus kullanan biri vardı sınıfımda ve memnundu.
Bu durumu biliyorum. Bazı modellerde HP %100 sRGB diyerek insanlara %45 NTSC sattı. Hatta ben bunu donanım arşıvıne anlatarak video yaptırttım. Ama attığım model Victus'u alan kişilerden duyduğum kadarı ile ekran %100 sRGB gelmiş.