Turkcell 525 TL'ye Dolu Süper 30 GB paketi alınır mı?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Turkcell faturalı kullanıcısıyım ve engelli kampanyasından faydalanıyorum. Şu anda Mega+ 21 GB paketini kullanıyorum. Paketi 2023 Kasım ayında müşteri memnuniyet ekibi onayım ile tanımladı. 1 yıl taahhütlüydü ve geçen yıl Aralık ayında taahhüt bitti. Fatura tutarım önce Aralık 2024'te 292.50 TL'ye, Ocak 2025'te 419 TL'ye ve bu ay 516.50 TL'ye çıktı. Bu hızlı gelen zamlardan sonra taahhüt yapmak istiyorum.

Turkcell uygulaması bana Dolu Süper 20/30/40/60 GB paketlerini teklif ediyor. Ben bunlardan Dolu Süper 30 GB (%25 engelli indirimi hariç 700 TL) paketini almak istiyorum. Fakat paketin bilgi sayfasında taahhüt sonrası ücretinin 1300 TL olduğu yazıyor. %25 engelli indirimi eklense bile 975 TL ediyor. Bu açıkçası beni arada bıraktı.

Sizce 525 TL'ye Dolu Süper 30 GB paketi alınır mı?

Çok pahalı değil mi? Babam 400 küsür liraya 60 GB kullanıyor.

E-Devletten tarife karşılaştırabilirsin(Arama yerine tarife karşılaştır yazınca çıkıyor e-devlette) . Bana pahalı geldi. Alternatif bulunabilir veya arandığında diğer firmalar daha uyguna veriyor dersen ikinci bir plan olarak daha düşük bir ücret çekebilirler.

Fiyatı normal. Açıkçası 15GB'lı tarifeye 500 küsur TL ödüyordum.
Sonra 392TL'ye Bahar Kampanyası 60GB'a Vodafone geçtim. Memnun muyum? Hayır.
Servisi çok kötü.

Bu tarifeyi almaktan vazgeçip daha ucuza (435 TL) Dolu Süper 20 GB paketini aldım. Aslında 30 GB almayı düşünüyordum fakat hem aylık kullanımım 20 GB'a ancak geliyordu hem de babam daha pahalı bir tarifeye geçiş yapmamı istemiyordu. Ben de Dolu Süper 20 GB paketini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…