53.000 TL'ye toplanan R7 7800X3D & RTX 5060 sistem alınır mı?

addorf

Çalışkan
53 bin TL'ye şöyle bir sistem topladım, herhangi bir uyumsuzluk var mı? Önerebileceğiniz bir değişiklik var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

240MM Sıvı soğutma yerine hava soğutma daha iyi seçim olur.
Toplam fiyat 33.344TL
Ekran kartına ayrılabilecek: 19.658TL

Bu bütçede seçilebilecek en mantıklı kart 9060XT 16GB oluyor.

İncehesap'tan almayı düşünüyorum, akakçe'de ayrı ayrı uğraşma işi beni strese sokuyor.

İncehesap'tan almayı düşünüyorum, Akakçe'de ayrı ayrı uğraşma işi beni strese sokuyor.
Neden hocam? Satıcıların çoğu zaten bilindik satıcılar. Her bir parça için 500-1000TL fark vermeye değmez şahsen. Bu ekonomide nerede ucuzsa oradan alınmalı.

İncehesap'tan almayı düşünüyorum, akakçe'de ayrı ayrı uğraşma işi beni strese sokuyor.
Para israfından başka bir şey değil.

İncehesap'ta o fiyatlandırmayla topladığınızdan pek farklı bir şey çıkmaz.

Neden hocam? Satıcıların çoğu zaten bilindik satıcılar. Her bir parça için 500-1000tl fark vermeye değmez şahsen. Bu ekonomide nerde ucuzsa ordan alınmalı.
Tek seferde kasayı toplayıp kısa süre içerisinde göndersinler istiyorum, bu şekilde en ucuza getirebileceğim bir site öneriniz var mıdır hocam?

Tek seferde kasayı toplayıp kısa süre içerisinde göndersinler istiyorum, bu şekilde en ucuza getirebileceğim bir site öneriniz var mıdır hocam?
Yok.
Vatan, İtopya, İncehesap vs. kendin topla prosedürü olan tüm işletmeler tek tek toplamaya kıyasla daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…