Geçen sene Zowie 360 Hertz kullanıyordum. Sonrasında ani bir kararla bu monitörü satıp 4K OLED'e geçiş yaptım. Hikaye oyunlarında gayet tatmin ediyor lakin rekabetçide 32 inç biraz büyük kaçıyor. Çift monitör yapıp 540 Hertz 24 inç bir monitör almayı düşünüyorum.
Öncelikle, Profesyonel olarak turnuvalara katılan veya bu işten para kazanan birisi değilim fakat kendi çapımda en iyi ekipmanları kullanarak oynamayı tercih eden birisiyim.
İkincisi, neden 540 Hertz diyeceksiniz. Çünkü dediğim gibi en iyi ekipmanları kullanmak bana ayrı bir öz güven veriyor oyundayken. Bütçe problemim de olmadığı için ve aldığım bir şeyi uzun yıllar kullanacağım için düşük veya orta segment ürünlere sıcak bakmıyorum.
540 Hertz olarak şu an ASUS ve Zowie'nin monitörleri var. ASUS daha mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz, 2. monitör olarak bunu alsam fark yaratır mı yoksa 32 inç OLED'den devam mı edeyim?
www.akakce.com
Öncelikle, Profesyonel olarak turnuvalara katılan veya bu işten para kazanan birisi değilim fakat kendi çapımda en iyi ekipmanları kullanarak oynamayı tercih eden birisiyim.
İkincisi, neden 540 Hertz diyeceksiniz. Çünkü dediğim gibi en iyi ekipmanları kullanmak bana ayrı bir öz güven veriyor oyundayken. Bütçe problemim de olmadığı için ve aldığım bir şeyi uzun yıllar kullanacağım için düşük veya orta segment ürünlere sıcak bakmıyorum.
540 Hertz olarak şu an ASUS ve Zowie'nin monitörleri var. ASUS daha mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz, 2. monitör olarak bunu alsam fark yaratır mı yoksa 32 inç OLED'den devam mı edeyim?
Asus ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 0.2 ms Full HD 540 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 0.2 ms Full HD 540 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 0.2 ms Full HD 540 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 33.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!