55.000 TL bütçede gaming laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 51
Bütçe
55.000 TL

egw 7

Gelişen
@mortem.dll, 5050 laptop piyasasına baktığımda yine en ucuzları LOQ gözüküyor. 15IRX10 modellerinin yine eskisi gibi bilinen meşhur kronik sorunları var mı? Omen modelinden daha safe bir seçenek olur diye düşünüyorum. Kasım'a kadar vaktim yok maalesef. 3-4 güne YKS yerleştirmeleri açıklanır.

Yani hocam tam bir bütçe söyleyemeyeceğim fakat 50-55 arası diyeyim. Bir de telefonda falan değişeceğim için bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Ayrıca mouse, mouse pad ve kulaklığım eksik.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1187588978.html

Aklımda şu anlık bu var fiyat olarak en makulu gibi duruyor fakat paneli hakkında bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 59'a çıkar mı? En azından bunu zorlayın:

Tam özellikleri burada:

Alternatif olarak en ucuz 5060 model bu: RAM cimri kalmış fakat ileride basit bir yükseltme yapabilirsiniz.

Tam özellikleri burada:

Son bir alternatif bırakayım, iyi bir cihaz fakat fiyatı uçmuş biraz. Bir bakın yine de.

Daha iyi fakat 12 GB. Yükseltmek istesem zaten 60 bin gibi bir fiyata geliyor 16 GB RAM ile.

Bu iyiymiş, tek kötü yanı 2x8 gelmesi. Bu laptopları alana kadar bunlara da bir 5K zam gelir büyük ihtimal.

Bir de şunu buldum:

@talongod, hocam sizin öneriniz ne olur?

Bir de bu model var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…