55.000 TL bütçeye topladığım sistem mantıklı mı?

Öhm.

Günlük kullanıcı dahi olsanız A620 veya B840 anakart alınmamalı. B650M-R alın geçin derim.

Hocam o zaman sistem önerir misiniz hazır toplama alacağım direkt kendim toplamak ile uğraşmak istemiyorum 3 taksit yapan yer sadece İtopya ve vatan bir de diğer büyük alışveriş siteleri önerilerinize açığım bugün almayı düşünüyorum.

@Spoop, 92 mm fan aşırı ses yapar, blok küçük olduğu için performansı kötü olur.

Ya evet 120 liklere göre belki biraz arkadaşım da kullanıyor memnundu o

Bu sistem alınabilir attığım özelleştirmelerle beraber.
Hazır sistem olacağı için çok fazla alternatifiniz yok.

Windforce ekran kartı ve Colorful anakart önerim değildir normalde.

PSU SSD ve soğutucu benim attığım sistemde daha iyi hocam özellikle PSU kısmı açık ara fark atıyor RAM'i de 32 yapınca arada çok bir fiyat farkı kalmıyor ki anakartta aynı hemen hemen iki sisteminde.

PSU SSD ve soğutucu benim attığım sistemde daha iyi hocam özellikle PSU kısmı açık ara fark atıyor RAM'i de 32 yapınca arada çok bir fiyat farkı kalmıyor ki anakartta aynı hemen hemen iki sisteminde.

Selamlar. Şu attığım sisteme bakabilirsin. Özelleştirmelerden olabildiğince senin gösterdiğin rakamlara yakın tutmaya çalıştım ve bence iyi seçimler yaptığımı düşünüyorum. Diğer arkadaşlar @20424 @LH44 ne derler bir bakalım. Yorumlarınız değerlidir.

Dosya Ekleri

Fazla pahalı. 56.000TL'ye 5060TI, Gen3 SSD büyük tartışma yaratır.

Fazla pahalı. 56.000TL'ye 5060 Ti, gen3 SSD büyük tartışma yaratır.

Vatan Bilgisayar, İncehesap, inventus, İtopya ve Gaming.Gen.TR sitelerinin hepsine baktım. Konu sahibi arkadaş söylediği üzere "peşin fiyata taksit" imkanı sunan firmalar istiyormuş. Buna göre filtrelediğimizde elimizdeki bütçeyle anca bu kadar oluyor. Aksi takdirde ekran kartında model düşürmeye gitmek veya kesenin ağzını birkaç bin TL daha açmak gerekiyor.

Hocam ekran kartı çok sönük kalmış gibi diğerleri iyi de.

Benim almak istediğim sistem o kadar mı kötü anlamadım ki.

Evet.

Anakart, RAM, SSD, soğutucu kötü. Bunu mesajlarımda belirttim ve açıkladım zaten.

A620,B650M Anakart modelleri vasatında altında ki konu ile ilgili şu sıralar bizzat ben tecrübe edindim. Sonrasında 1 haftalık anakartı bildiğin fırlatıp attım ve yenisini aldım. Arkadaşlar @SunseTTime @20424 @LH44 @Ayhan Dönmez konudan haberdar Özelleştirme kısmındaki anakart modeli yükseltmelerinde çoğu site en fazla B650 veya B840 model önermiş ki sizin elinizdeki bütçe ve "peşin fiyata taksit" maddeleri göz önünde bulundurulduğunda işimizi daha da sınırlandırıyor. Sonuç olarak iki seçenek çıkıyor. Ya bütçeyi biraz daha artırmak ya da daha sonra maddi imkanların iyi olduğunda güncellemek üzere bazı bileşenlerde model düşürmeye gitmek. Elimden gelen budur. Daha iyi önerisi olan varsa paylaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…