Valla kral adamsın hocam tek sorum kaldı hocam ekranı buyuk mu bi de grafik falan takıp edicem ya diğer laptoplara nazaran ortalamanın ustun de mı altında mı iyi gider mi? Bide ek klavye kullanılması kötü klavyeye sahip oldugu için mi? Sesi ve pili iyi olduğunu düşünüyorum sizde öyle dusunuyorsunuz sanırım .Son olarak da Windows olarak ne yğkleyeyim buna bide bilgisayarcıya mı goturmeyelim yoksa kendimde yapabilir miyim bana windows için yrdımıc olur musnuz 11 pro x64 bit pro falan diyorlar ne bilmiyorum yanı oraya da sırayla tam olarak soyleyebilir misiniz ne yuklicem? Çok sağolun sımdıden kralsınız bas tacısınız. @Ruindry
Windows 11 Home 24H2 kurabilirsiniz en az 8 GB flasha İSO dosyasına indirip atmanız gerekiyor yakınınızda bilgisayar kullanan varsa rica edin 1-2 dakka indirip flasha atın internetten bakarsanız kolayca anlarsınız zaten. Bilgisayarcılar çok para koparır kendiniz yaparsınız.
Ekran olarak ortalama boyutta hocam 16.1 inç bir laptop için ideal boyut ama tablo yorumlayanlar genelde 2-3 monitör ile falan takıp ediyor pek bilgim yok. Hoparlörü iste ortalama diyebilirim ne üzer ne çok kaliteli derim.
Pil süresi GPU devre dışı bırakıp biraz parlaklık kısarak ve 60 hz düşürerek 4-5 saati çıkarır. Klavye özneldir ben bu tarz klavyeleri daha çok seviyorum kullanınca kendiniz yorumlarsınız.
Windows 11 Home 24H2 kurabilirsiniz en az 8 GB flasha İSO dosyasına indirip atmanız gerekiyor yakınınızda bilgisayar kullanan varsa rica edin 1-2 dakka indirip flasha atın internetten bakarsanız kolayca anlarsınız zaten. Bilgisayarcılar çok para koparır kendiniz yaparsınız.
Ekran olarak ortalama boyutta hocam 16.1 inç bir laptop için ideal boyut ama tablo yorumlayanlar genelde 2-3 monitör ile falan takıp ediyor pek bilgim yok. Hoparlörü iste ortalama diyebilirim ne üzer ne çok kaliteli derim.
Pil süresi GPU devre dışı bırakıp biraz parlaklık kısarak ve 60 hz düşürerek 4-5 saati çıkarır. Klavye özneldir ben bu tarz klavyeleri daha çok seviyorum kullanınca kendiniz yorumlarsınız.
Hocam bu s0001nt sesi çok mu kotu anlamadım baska olarak windowsun paralı olduğunu öğrendim en az 3k diyorlar.aklım sizin attığınız 50k olanından yanı s1033nt ona kaydı nasıldır? Pil,performans ,ses ,sıcaklık oyun ekran her şey yanı artısıyla eskisiyle zahmet olmazsa bunuda konusabilir miyiz? İyi günler @Ruindry
Hocam paralı olduğunu öğrendim en az 3k aklım sizin attığınız 50k olanından yanı s1033nt ona kaydı nasıldır? Pil,performans ,ses ,sıcaklık oyun ekran her şey yanı artısıyla eskisiyle zahmet olmazsa bunuda konusabilir miyiz? İyi günler @Ruindry
Donanım olarak aynılar. Boşta M2 yuvası yok ve 512GB gibi düşük depolama ile geliyor. Panel olarak kötü diğer anlattığını model için diğer şeylerde bunda geçerli. Bu arada ne paralı?
Donanım olarak aynılar. Boşta M2 yuvası yok ve 512GB gibi düşük depolama ile geliyor. Panel olarak kötü diğer anlattığını model için diğer şeylerde bunda geçerli. Bu arada ne paralı?
Hocam...
İSO dosyası ücretsiz W11 kurmak çok basit bir işlem yaparsınız. Hoparlör ise normal yani ne demem gerekiyor ki anlamıyorum sizi fazla telaş veya gereksiz panik yapıyorsunuz.
Hocam...
İSO dosyası ücretsiz W11 kurmak çok basit bir işlem yaparsınız. Hoparlör ise normal yani ne demem gerekiyor ki anlamıyorum sizi fazla telaş veya gereksiz panik yapıyorsunuz.