Merhaba, çizgi film ve animasyon öğrencisiyim ve laptop alacağım ZBrush, Blender gibi programların yanı sıra AAA oyunları da oynamak istiyorum. En fazla 55 bin lira bir bütçem var ve bulabildiğim, kafama yatan sadece ASUS TUF Gaming A15 (FA507UI-LP124-Gaming) model bilgisayar oldu. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka seçenekleri de öğrenmek istedim, şimdiden teşekkürler.
2K panel ve %100 DCI-P3 renk doğruluğuna sahip. Helios Neo'da ona benzer bir renk doğruluğunda. Attığınız modelin işlemcisi bunlara göre zayıf ve panel olarak bunlara yakın değil.
2K panel ve %100 DCI-P3 renk doğruluğuna sahip. Helios Neo'da ona benzer bir renk doğruluğunda. Attığınız modelin işlemcisi bunlara göre zayıf ve panel olarak bunlara yakın değil.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Üstteki modeli almaya karar verdim. Tam performans sırasında yoğun ısınma problemi yaşayacağımı ve bilgisayarın ömrünü azaltacağını düşündüğüm için bir adet soğutucu da almayı planlıyorum. Önerileriniz var mı acaba?
İlginiz için çok teşekkür ederim. Üstteki modeli almaya karar verdim. Tam performans sırasında yoğun ısınma problemi yaşayacağımı ve bilgisayarın ömrünü azaltacağını düşündüğüm için bir adet soğutucu da almayı planlıyorum. Önerileriniz var mı acaba?
Düşük kalite bir şey alınacaksa hocam almayın bana kalırsa çok bütçe ayırmaya gerek yok. Tuneex çelik standı ile ızgaraların hava akışını sağlayın yeterli olacaktır 300-400TL'lik soğutucular boş ses yapıp hava akışını dahi bozduğu oluyor. Türkiye'de pek kaliteli modeller yok artık yurtdışından gelen ürünlerde de gümrük absürt fiyat alıyor masrafa hiç gerek yok.