56.949 TL'ye R5 7600 & RX 9060 XT OEM sistem alınır mı?

Alınmaz. RAM çöp. Soğutucunun da fanı çöp, değiştirilmesi gerek. PSU "meh".

Net bütçe nedir? Hazır sistem şart mı?

Alınmaz. RAM çöp. Soğutucunun da fanı çöp, değiştirilmesi gerek. PSU "meh".

Net bütçe nedir? Hazır sistem şart mı?
linki atsam düzenleme yapar mısınız mesela nasıl daha iyi olur diye

hocam tek tek akakeden de topladım ama böyle daha uyguna geliyor bir de onu ben toplayamam toplayacak adama da para atıcam falan uzuyor mebla

@hidan,

RAM hala çöp. 2x16 koyulmasının sebebi bu. 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-Nanya.

hocam tek tek akakeden de topladım ama böyle daha uyguna geliyor bir de onu ben toplayamam toplayacak adama da para atıcam falan uzuyor mebla

R5 7600 ile R5 7500F arasında fark yok neredeyse. Aynı parçaları kullanmak mantıksız zaten.

7500f seçince de daha pahalı hocam anakartı wifi olması için mecbur bundan seçiyorum zaten ram konusunda da hepsi çok pahalı zaten mecbur kısmak lazım bir şeylerden monitör de alıcam daha

7500f seçince de daha pahalı hocam anakartı wifi olması için mecbur bundan seçiyorum zaten ram konusunda da hepsi çok pahalı zaten mecbur kısmak lazım bir şeylerden monitör de alıcam daha

Wİ-Fİ adaptörü alabilirsiniz. Dediğim gibi 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-Nanya.

Son karar sizin.

Wi-Fi adaptörü alabilirsiniz. Dediğim gibi 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-nanya.

Son karar sizin.

Wi-Fi adaptöründe oyun oynarken kopmalar vs yaşanıyormuş o yüzden tercih etmek istemedim önerileriniz için sağ olun sitenin güvenliğinden emin olduktan sonra artık alıp geçeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…