Bütçe
6.000-7.000 TL
PowerBoost marka bir kasa kullanıyorum 3 senedir? Orta seviye marka ama işimi görmedi desem yalan olur. Fakat nasıl oldu anlamadım temizlemek için içini açtığımda bazı yerlerin pas tuttuğunu ve mash ayaklarının kırıldığını gördüm. Yaz ayının neminden oldu diye düşünüyorum.

Şimdi aklımda iki kasa var:

1- Aero Cool D501A
2- MSI MPG Velox 100R White

PowerBoost marka bir kasa kullanıyorum 3 senedir? Orta seviye marka ama işimi görmedi desem yalan olur. Fakat nasıl oldu anlamadım temizlemek için içini açtığımda bazı yerlerin pas tuttuğunu ve mash ayaklarının kırıldığını gördüm. Yaz ayının neminden oldu diye düşünüyorum.

1- Aero Cool D501A
2- MSI MPG Velox 100R White
Akvaryum mu istersiniz yoksa normal mi?

Hocam akvaryum kasa riskli, hatayı kabul etmez ısınır dediler. O yüzden normal baktım. Ama akvaryumlar çok hoş açıkçası.
Kim dedi hocam onu hatayı kabul etmez falan? Hoşunuza gideni alın, ısınmaya sebebiyet vermez. Tamam normal kasalara göre hava akışı bir tık daha kötü ama ısınmaya sebebiyet vermez yani.

MAG Pano 100R PZ alabilirsiniz. Ek olarak bunun için bir rehber yapmıştım. Oradan hoşunuza giden modeli de alabilirsiniz.

Power Boost marka bir kasa kullanıyorum 3 senedir? Orta seviye marka ama işimi görmedi desem yalan olur. Fakat nasıl oldu anlamadım temizlemek için içini açtığımda bazı yerlerin pas tuttuğunu ve mash ayaklarının kırıldığını gördüm. Yaz ayının neminden oldu diye düşünüyorum.

1- Aero cool D501a.
2- MSI MPG velox 100R white.

1. sıradaki kasayı kullanıyorum
Fanlarını hiç beğenmedim
Sürekli hızlanıp yavaşlıyor ve kabloları direk anakarta takmama rağmen
Lian Li lancool 216 kullandım daha önce mükemmeldi.
Tek eksiği toz filtresi yoktu.
O da sonradan ekleniyordu.
Ama yine de siz bilirsiniz belki de kullandığım anakartın yazılımı kötüdür.

Lian Li H7 Flow olabilir. Hali hazırda kullanıyorum, yan panel cam, kalan kısmı full mesh. Kalitesi ve hava sirkülasyonu oldukça iyi. Ön kısmına 3x 120/140mm fan ve radyatör takabiliyorsunuz. alt kısımda destek 3x120mm, üst kısımsa 3x120 ya da 2x140. arkada da bir egzoz kısmı var 120 veya 140mm fan için.

Kasa üzerinde 3 adet DC fan ile geliyor, ben kullanmıyorum. önde 3 altta 3 fan intake, arka ve üstte de 1'er tane 140mm egzoz fanı var. işlemci soğutucu phantom spirit. PWM ile fan hızını ayarlıyorum, Kesinlikle pwm fanlarla kullanmanızı öneririm.

Bir de kasayı ikinci el olarak alabilirsiniz, çok daha uyguna getirmiş olursunuz. üste kalan bütçeyi de iyi fanlarla desteklersiniz