Bütçe
6.000-7.000 TL

Zaranon

Uzman
Razer Basilisk V3 farem 4 yılın ardından kendi kendine bozuldu. Şimdi yeni mouse almayı planlıyorum fakat bazı özelliklerine çok alıştığım için tercihen şu özellikleri olan bir mouse olmasını istiyorum:

- Mouse tekerleğinde "4-Way Scroll Wheel" ve infinite scroll özelliği,

- Üstünde en az 2-3 makro butonu bulunması,

- Mümkünse kablosuz, kablolu da kullanılabilir olması.

Ek olarak fingertip-palm fakat fingertip ağırlıklı bir tutuşum var. Bu özelliklere sahip, kronik sorunu olmayan bildiğiniz bir mouse var mı?

Son düzenleme:
Razer Basilisk V3 farem 4 yılın ardından kendi kendine bozuldu. Şimdi yeni mouse almayı planlıyorum fakat bazı özelliklerine çok alıştığım için tercihen şu özellikleri olan bir mouse olmasını istiyorum:

- Mouse tekerleğinde "4-way scroll wheel" ve infinite scroll özelliği,

- Üstünde en az 2-3 makro butonu bulunması,

- Tercihen kablosuz, kablolu da kullanılabilir olması.

Ek olarak fingertip-palm fakat fingertip ağırlıklı bir tutuşum var. Bu özelliklere sahip bildiğiniz, kronik sorunu olmayan bildiğiniz mouse var mı?

Elinizin uzunluğu verebilirseniz iyi olur onun dışında en üstteki scroll tekerleği özelliğine sahip mouse var mı bilmiyorum.

Elinizin uzunluğu verebilirseniz iyi olur onun dışında en üstteki scroll tekerleği özelliğine sahip mouse var mı bilmiyorum.

El uzunluğum 20-21 santim civarında. Benim için asıl önem taşıyan 4 yönlü tekerlek özelliği. Bu özellik de Logitech G502 X LIGHTSPEED ve Razer Basilisk V3 Pro gibi mouselarda var diye biliyorum.

El uzunluğum 20-21 santim civarında. Benim için asıl önem taşıyan 4 yönlü tekerlek özelliği. Bu özellik de Logitech G502 X lıghtspeed ve Razer Basilisk V3 Pro gibi mouselarda var diye biliyorum.

Tercih edilen bir özellik değil ondan yeni nesil mouseler için var mı bilmiyorum dedim olan mouselere yönelebilirsiniz ama benim tercihim o özellikten feregat etmek olurdu.

Tercih edilen bir özellik değil ondan yeni nesil mouseler için var mı bilmiyorum dedim olan mouselere yönelebilirsiniz ama benim tercihim o özellikten feregat etmek olurdu.

Onu göz ardı edersek, infinite scroll özelliği için de aynı durum mu mevcut? Pek sanmıyorum ama en azından infinite scroll özelliği olan ve geriye kalan özellikleri de bulunduran mouse öneriniz varsa ona da açığım.

Onu göz ardı edersek, infinite scroll özelliği için de aynı durum mu mevcut? Pek sanmıyorum ama en azından infinite scroll özelliği olan ve geriye kalan özellikleri de bulunduran mouse öneriniz varsa ona da açığım.

Bildiğim kadarıyla o da aynı durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla o da aynı durum.

Çok tatsızmış gerçekten. Araştırdığımda beklentilerime uyan tek benzer bir mouse'a rastladım, "Logitech G502 X Plus" modeli o da zaten. Bunun dışında yelpaze epey daralıyor, hatta sıfıra iniyor.

Tekerlek kısmını komple bir yana koyacak olursak, diğer kısım için öneriniz varsa yine alabilirim. En azından kafamda ne kadar çok model olursa o kadar iyi olur fiyat segmenti de açısından.

Çok tatsızmış gerçekten. Araştırdığımda beklentilerime uyan tek benzer bir fareye rastladım, "Logitech G502 X Plus" modeli o da zaten. Bunun dışında yelpaze epey daralıyor, hatta sıfıra iniyor.

Tekerlek kısmını komple bir yana koyacak olursak, diğer kısım için öneriniz varsa yine alabilirim. En azından kafamda ne kadar çok model olursa o kadar iyi olur fiyat segmenti de açısından.

Sırasıyla Leviathan, sonra Blazing Sky, sonra Air, sonra Dragonfly derdim. Shape farkı bu şekilde elinize uyar mı bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260609_154104_Chrome (1).webp
    Screenshot_20260609_154104_Chrome (1).webp
    216,3 KB · Görüntüleme: 10