6.000-7.000 TL'ye 850-1000 watt PSU önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oreson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 625
Bütçe
6.000-7.000 TL

Enermax oldukça popüler yurt dışında. Attığınız MSI'ın hiçbir albenisi yok overpriced.

Tier List'e nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama orta sınıf bir PSU'ya o kadar para verilmez.

Ayrıca @Oreki hocamın önerisiyle bunun 1000w modelini aldım çok memnunum.

Enermax oldukça popüler yurt dışında. Attığınız MSI'ın hiçbir albenisi yok overpriced.

NZXT markasının da 1200 modeli 8700 bandındaymış. Genel açıdan düşününce MSI'ın da fiyatı yüksek bence de ama aşırı da değil gibi.

Peki Enermax'ın 1200 ile 1350W arası farkı nedir peki bilginiz var mı? Fan boyutu değişiyormuş galiba ama 500tl oynuyor 1350W gereksiz mi olur?

Tier List'e nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama orta sınıf bir PSU'ya o kadar para verilmez.

Ayrıca @Oreki hocamın önerisiyle bunun 1000w modelini aldım çok memnunum.

Konuda paylaşmıştım bu listeye bakıyordum.

Kendisine saygı duyarım ancak bilgisine çok da güvenim yoktur. Bfg Gold içi b- demiş komik .

Kendisine saygı duyarım ancak bilgisine çok da güvenim yoktur. Bfg Gold içi b- demiş komik .

1350W 2 adet PCi5 var ayrıca fanı daha büyük iç yapısında da hatırladığım kadarıyla ufak değişiklikler var.

Güzel PSU, bu fiyata alınır mı bilemiyorum.

850W için Cratos 850 bakılabilir.

Son düzenleme:
Güzel PSU, bu fiyata alınır mı bilemiyorum.

850W için Cratos 850 bakılabilir.

MSI düşünüyordum ama fiyatından ötürü Cratos almak daha duruyor. Markayı da pek duymamıştım daha önce ama A tier bir PSU'muş. Enermax'ın tek avantajı Watt ve fazladan birkaç giriş gibi. Enermax'a ikna olacak gibiydim ama forumda yakın zamanda alan bazı arkadaşlarda da fanın yer yer sesli çalıştığına denk gelince tekrardan pek sıcak bakamadım.

Rajintek hem fiyat hem de kalite açısından iyi duruyor. Anakartımı da geleceğe yönelik olsun diye 850 serisinden iyi seçmiştim, geleceğe yönelik olması açısından sizce 1200 TL fazla verip 1000W almak mantıklı olur mu?

İleride RTX 5090 gücünde bir kart düşünüyorsanız 1000W olmalı, öyle bir niyetiniz yoksa 850W ideal.

İleride RTX 5090 gücünde bir kart düşünüyorsanız 1000W olmalı, öyle bir niyetiniz yoksa 850W ideal.

Hocam 5090'a geçeceğimi düşünmüyorum. Hatta 3-4 sene ekran kartına dokunmama gerek bile kalmayacak muhtemelen 5070 Ti olduğu için. Ama olur da güncel halinde xx70 xx80 serilerinde alırsam alırım en fazla. Bu durumda sanırım 850W en ideali duruyor.

https://www.hepsiburada.com/raijint...aynagi-rj-0r30b00005-p-HBCV00005ZS749?sayfa=1

Hepsiburada 6 taksit veriyormuş ama 300tl daha pahalı. 850W hala daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…