6.000-7.000 gibi bir bütçem var, biraz esneme payı da eklersek 500 TL gibi. Aklımda MCHOSE GX87 Max var, bu en mantıklı seçenek mi? Ayrıca klavyede takılı olan switch'ler pek önemli değil çünkü elimde 200'ü geçik sayıda HMX Silent Sakura switch'ler var. Bunlarla hem sessiz hem de basım hissiyatı güzel bir klavye dizmek istiyorum. Barebone herhangi güzel bir klavye bulamadım. Ekran veya knob olması umurumda değil, 75 veya TKL layout olsun yeter (eğer çok iyi bir 65 layout klavye varsa o da olur). ANSI veya ISO olması da çok fark ettirmiyor (enter küçük olması daha çok hoşuma gidiyor ama). Son olarak da Linux'ta ve Windows'ta kullanmayı planlıyorum. Klavyeyle pek oynamam, RGB'leri kapalı veya stabil modlarda kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000-7.000 TL
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavye
ulugames.com.tr
Bu model de alınabilir ama Leobog ve Furycube daha mantıklı. Fiyatına göre en mantıklısı Leobog.
Düzenleme: Contour modelin stoku bitmiş diğer modeller var sadece.
Leobog yarı fiyatınayken gerçekten başka seçenek yok gibi. Baileys ve Contour stoğu kalmamış sanırım direkt Folding rengini alıp geçiyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.Fr4 plate tercih edin alacaksanız, fiyatı daha avantajlı diğer modellere göre. Onun dışında Furycube F75 Pro modeli tercih edilebilir. Ultra modelinin stoğu gelirse o model daha iyi olur ama Leobog bu fiyattayken tercih ederdim. Contour ve Baileys modeli çift enjeksiyonlu. Diğer modellerin keycaps bilgisine ulaşamadım. Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
Bu model de alınabilir ama Leobog ve Furycube daha mantıklı. Fiyatına göre en mantıklısı Leobog.
Düzenleme: Contour modelin stoku bitmiş diğer modeller var sadece.
Leobog yarı fiyatınayken gerçekten başka seçenek yok gibi. Baileys ve contour stoku kalmamış sanırım direkt folding rengini alıp geçiyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.
Dark world modeli var ama bir modelin rengini daha çok beğendiyseniz alabilirsiniz FR4 plate daha iyi ama çok devasa bir fark yok.
Hepsi FR4 plate değil mi? Eğer sadece Dark World FR4 plate ise onu alıyorum tabii ki.Dark world modeli var ama bir modelin rengini daha çok beğendiyseniz alabilirsiniz FR4 plate daha iyi ama çok devasa bir fark yok.
Düzeltme: Altta yazıyormuş okumayı yine unuttuk.
Hepsi FR4 plate değil mi? Eğer sadece Dark world FR4 plate ise onu alıyorum tabii ki.
Düzeltme: Altta yazıyormuş okumayı yine unuttuk.
Değil ama o renk hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Dediğim gibi fark büyük değil, ben masanın görüntüsüne daha çok önem verirdim. Sırf FR4 plate diye göz zevkimi bozsun istemem.
HMX Silent Sakura'larla birlikte iyice mushy hissiyat olacak diye PP plate tercih etmem sanırım ya.Değil ama o renk hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Dediğim gibi fark büyük değil, ben masanın görüntüsüne daha çok önem verirdim. Sırf FR4 plate diye göz zevkimi bozsun istemem.
Hmx silent sakura'larla birlikte iyice mushy hissiyat olacak diye pp plate tercih etmem sanırım ya.
Arada Switch farkı var onu da değerlendirerek istediğinizi alın derim.
Aynen fiyatı da daha fazla, strawberry mint switch'i kaçırıyorum ve rengi de kötü. Folding ile devam. Teşekkür ederim önerileriniz ve ayırdığınız vakit için.Arada Switch farkı var onu da değerlendirerek istediğinizi alın derim.
Aynen fiyatı da daha fazla, strawberry Mint Switch'i kaçırıyorum ve rengi de kötü. Folding ile devam. Teşekkür ederim önerileriniz ve ayırdığınız vakit için.
Rica ederim ne demek.