6.000 TL bütçe ile kulaklık, mouse ve klavye önerisi

Bütçe
6.000 TL

Sistem

Becerikli
Merhaba,

Ben ekipman topluyorum. Bütçem 6.000 TL. Kulaklık, mouse ve klavye buldum ve sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.
  • Mouse, VXE R1 Pro fiyatı 2.200 TL.
  • Klavye, SteelSeries Apex 3 TKL SSK64818 Triko RGB fiyatı 2.000 TL.
  • Kulaklık, Gamepower Fujin 7.1 Surround RGB fiyatı 1.500 TL.

O kulaklık yerine Havit alınabilir. Klavye tarafında mekanik bir ürün alınabilir. Fare olarak da iyzico vb. kullanırsan Scyrox alınır. Kullanmasan bile aslında aşağıdaki ürünler kabaca 6000 ₺ denk geliyor. Klavyenin farklı tasarımları da var. Ama en uygunu bunu satıyorlar. Diğer tasarımlar 2000 ₺ civarına denk geliyor. Yani bütçeye 100-200 ekleme yaparsan tasarımını da seçip alabilirsiniz.

Fare:

Kendim kullanıyorum, sadece sonradan bu fareye skatez almanı öneririm veya mouse padin ucuz bir ürünse başlangıç olarak güzel bir mouse pad alabilirsiniz.

Klavye:

Hotswap olduğundan switch vb. sorun yaşarsan değişirsiniz. Yani uzun ömürlü olur.

Kulaklık:

Rekabetçi oyunlar oynayan biri değilsen(oynanabilir ama böyle eğlencesine oynayanlar da oluyor benim gibi) kablosuz kulaklık da tercih edilebilir.

Bu arada Havit sitesine bakarken gördüm. Yeni bür ürün daha çıkarmışlar. Bu ürün H2002P tasarım olarak benziyor. En büyük artısı çıkarılabilir mikrofon ve ses sürücüsü 53 mm.

Son düzenleme:
SteelSeries'in üçlü paketi vardı ama mouse Rival 3, bir sürü yeni mouse çıktı son yıllarda. Bir de sahibindende bu üçlü seti 3000 veya 3500 TL'ye satıldığını görmüştüm daha ucuza o seti de alabilirsin. Bende bu üçlü set var ve çok memnunum özellikle kulaklık çok iyi.

Bahsettiğim ilanı buldum, param güvende ile satışı da var mış.

link: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...leri-steelseries-oyuncu-seti-1233015433/detay

Bence 3kya bunları alıp (bir sıkıntısı yoksa eğer) geri kalan 3kya mouse alabilirsiniz eğer kablosuz istiyorsanız. Rival 3 yedek mouse olarak kalır.

Mousu satın alırken Wraith üzerinden ödeme kısmına conlife yazarak indirimli alabiliyorsun kanka bilgin olsun ben öyle almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…