6.000 TL bütçe ile RX 9070 XT için 850W PSU önerisi

Bütçe
6.000 TL
Merhabalar,

RTX 4060 Ti kullanıcısıydım düne kadar, RX 9070 XT'ye yükseltme yapacağım.

Güç kaynaklarından hiç anlamıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi RX 9070 XT'yi besleyebilecek 3x8 pin PCIe güç kablosuna sahip 850W fiyat/performans PSU önerilerinizi bekliyorum.

Bunlardan biri olabilir. Ortadaki seçenek tam modüler. Yani kabloları kendin elle takacaksın. Kablo karmaşası fazla olmaz taktığında kasaya. Görsellik olarak biraz daha iyi görünür eğer takmasını biliyorsan kabloları.

Diğer ikisinde tüm kablolar bağlı. Kabloları kasaya bağladıktan sonra fazla kabloları saklarsın sorun olmaz.

Enermax'ı hiç duymadım.
Teşekkürler önerileriniz için. Benim kasada zaten güç kaynagı bölmesi var kapalı olarak. Ön tarafta kablo karmaşasını gizliyor.

Fiyat açısından cazip, ayrıca geleceğe de yönelik duruyor ama Enermax'ı hiç duymamıştım genel olarak tavsiye edilen gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir marka mı ?

Bütçede ki en iyi PSU aşırı F/P. Enermax sağlam markadır sorun çıkartmaz. Model de bayağı iyi.
@Andar Han.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…