6.000 TL bütçede ASUS VG259Q5A yerine FHD monitör tavsiyesi

Bütçe
6.000 TL

KADIOGLU

Uzman
Arkadaşlar,

ASUS VG259Q5A monitör almıştım Amazon'dan fakat iade etmeyi düşünüyorum. Onun yerine alabileceğim kaliteli, kronik sorunsuz 1080p monitör önerebilir misiniz?

Eki Görüntüle 280066

Fazla ışık sızması var diye düşünüyorum bu yüzden iade edeceğim.

Önerebileceğin bir model var mı?
Ben de Amazon'da 27 inç modelini sipariş etmek üzereydim tam, vazgeçtim. Tam olarak nasıl bir şey istediğini belirtirsen ben veya diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Amazon'da 27 inc modelini sipariş etmek uzereydim tam. Vazgectim. Tam olarak nasıl bir şey istedigini belirtirsen ben veya diger arkadaşlar daha iyi yardimci olabilir.

Belki seninki sorunsuz gelir, bilmiyorum ama forumlarda baktığım kadarıyla da bu modeller çok tavsiye edilmiyor. ASUS'un VG279Q5A modelini mi alacaktın sen?

Vallahi benim için benzer 23.8 veya 24.5 inç 1080p 200 Hz veya 240 Hz olabilir, ghosting vs. sorunu olmayan bir model lazım bana. 27 inç 2K da olabilir. Amazon'da Gigabyte G27Q2 modeli var, o nasıl acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacı Hard FPS ise Lenovo 25-10 olabilir. Stok renkleri bir tık soluk ama ayarla adam olur.

Kullanım amacı hard FPS ise Lenovo 25-10 olabilir. Stok renkleri bir tık soluk ama ayarla adam olur.

Hard FPS değil hocam bir yandan PS5'te story oyunları da oynayacağım arada CS PUBG bilgisayardanda o şekil. Gigabyte G27Q2 nasıldır 2K'ya mı geçsem acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…