michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.055 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.349 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #11 Görkem Gedik dedi: Hocam peki Razer BlackShark V3 ile müzik konusunda ciddi bir fark var mı? 8binlere çıkmaya değecek kadar? Genişletmek için tıkla... Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi.
Görkem Gedik dedi: Hocam peki Razer BlackShark V3 ile müzik konusunda ciddi bir fark var mı? 8binlere çıkmaya değecek kadar? Genişletmek için tıkla... Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi.
KS KS G Görkem Gedik Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 78 Beğeniler 10 24 Mart 2026 #12 michaelscofield dedi: Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım ortalama bir müzik deneyi mi de idare eder o zaman yoksa bütçemi çok aşacak galiba teşekkürler. Toby Fox dedi: BlackShark V3 güncel olarak fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önerdiğiniz bir EQ ayarı var mı acaba? SF26 dedi: C III s veya bütçe çıkıp ROG pelta bakın. Stüdyo kulaklıklara vs. geçmeye niyetiniz varsa da bütçeyi arttırmanız şart. Genişletmek için tıkla... Hocam ped değişimi yapabilir miyim? Dışarı ses vermesini istemiyorum. michaelscofield dedi: Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam spariş verdim de Cloud 3 s dışarı çok ses veriyor mu? Son düzenleme: 24 Mart 2026
michaelscofield dedi: Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım ortalama bir müzik deneyi mi de idare eder o zaman yoksa bütçemi çok aşacak galiba teşekkürler. Toby Fox dedi: BlackShark V3 güncel olarak fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önerdiğiniz bir EQ ayarı var mı acaba? SF26 dedi: C III s veya bütçe çıkıp ROG pelta bakın. Stüdyo kulaklıklara vs. geçmeye niyetiniz varsa da bütçeyi arttırmanız şart. Genişletmek için tıkla... Hocam ped değişimi yapabilir miyim? Dışarı ses vermesini istemiyorum. michaelscofield dedi: Yok. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Ses profili benim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam spariş verdim de Cloud 3 s dışarı çok ses veriyor mu?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.055 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.349 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #13 Görkem Gedik dedi: Hocam spariş verdim de Cloud 3 s dışarı çok ses veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok vermiyor. Deri pad olması ekstra yalıtım anlamında bir artı.
Görkem Gedik dedi: Hocam spariş verdim de Cloud 3 s dışarı çok ses veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok vermiyor. Deri pad olması ekstra yalıtım anlamında bir artı.
KS KS G Görkem Gedik Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 78 Beğeniler 10 24 Mart 2026 #14 michaelscofield dedi: Çok vermiyor. Deri pad olması ekstra yalıtım anlamında bir artı. Genişletmek için tıkla... Hocam düz Cloud 3'ün incelemesini çeken bir YouTuber, düz Cloud 3 diğer kulaklıklara göre kafaya çok baskı yapmadığı için dışarı neredeyse kumaş ped kadar ses veriyor dedi. Düz 3 ile s arasında bir fark mı var yoksa yorumu yapan mı abarttı.
michaelscofield dedi: Çok vermiyor. Deri pad olması ekstra yalıtım anlamında bir artı. Genişletmek için tıkla... Hocam düz Cloud 3'ün incelemesini çeken bir YouTuber, düz Cloud 3 diğer kulaklıklara göre kafaya çok baskı yapmadığı için dışarı neredeyse kumaş ped kadar ses veriyor dedi. Düz 3 ile s arasında bir fark mı var yoksa yorumu yapan mı abarttı.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.055 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.349 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #15 @Görkem Gedik, bence öyle bir şey yok.
KS KS G Görkem Gedik Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 78 Beğeniler 10 24 Mart 2026 #16 michaelscofield dedi: @Görkem Gedik, bence öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
michaelscofield dedi: @Görkem Gedik, bence öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.