6.000 TL klavye önerisi

Bütçe
6.000 TL

prime

Yetkin
Oyun ve gündelik kullanım için kullanılacak. Tüm tuşlarına dilediğim gibi macro atayabilmem önemli. (Örneğin A tuşuna bastığımda Tab + 9 tuşları çalışsın ve ben bu tuşların sürelerini ayarlayabileyim. Süreden kastım A'ya bastıktan sonra Tab tuşuna 200 ms bassın 300 ms sonra da 9 tuşuna bassın.) Macro tuşları (M1, M.2 tuşları) olmasına gerek yok. Uzun ömürlü olması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

O
fiyata dükkan alırsın reis ama corsairlere falan bakabilirsin bence tabi razerde olabilir yada daha farklı bişey.

Bilindik markaları mı tercih ediyorsunuz sadece? Akko/MonsGeek gibi markalara ne dersiniz? Bilindik markaların hiçbir artısı yok, almanız mantıksız.
Marka tercihim yok. Kronik sorunu olmaması önemli. Üstte bahsettiğim kriterleri karşıladığı sürece herhangi bir markaya olumlu bakarım.

Boyut olarakta bi tercihim yok şahsen, ilk kez üst seviye bi klavye kullanacağım için.

M1W olanların bataryası 6000 mAh, M1'in ise 8000 mAh.

Hall Effect olanlar manyetik switch. Her tuşun basış noktasını ayrı ayrı ayarlama gibi imkanlarınız var manyetik klavyelerde.

Hall Effect olanlar sadece M1W olanlar sanırım. Akko yazılımı konunun başında bahsettiğim şeyleri karşılar mı? Özellikle macro kısmında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…