6.000 TL mouse önerisi

Bütçe
6000

kNecht

Yetkin
OGM Pro V2 Eloshapes'teki verilere göre 8mm'lik bir yatay uzunluk farkına, ikişer mm'lik de yanal ve shape farkına sahip. Aşırı fark edeceğini düşünmüyorum.
G Pro X 2 DEX modeli ise neredeyse birebir aynısı Model D'nin. Sadece 2 mm'lik bir yatay uzunluk farkı var G PRO X 2 DEX lehine.

G PRO X 2 DeX'in kronik sorunu falan var mı hocam bilginiz var mı acaba? Artık garantiye gönder geri gelsin falan uğraşmak istemiyorum 1 sefer almak istiyorum.

G PRO X 2 DeX'in kronik sorunu falan var mı hocam bilginiz var mı acaba? Artık garantiye gönder geri gelsin falan uğraşmak istemiyorum 1 sefer almak istiyorum.
DEX'in bilinen kronik bir sorunu yoktu. @Toby Fox bi' baksın gene ama benim hatırladığım bir sorunu yok.

Hayır iyi mouse ürün tesadufen sana bozuk gelirse orasını bilemem . 2 sene Logitech garantisi var en azından mouse garanti 2 sene sağlıklı kullanıcaksın.

Logitech G502 X Lightspeed Wireless,Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Viper V2 Pro,Glorious Model D2 Pro Wireless Bunlara bir bak derim

Logitech G502 X Lightspeed Wireless,Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Viper V2 Pro,Glorious Model D2 Pro Wireless Bunlara bir bak derim
İkisi eski model, ikisi de kronik sorunlarıyla ünlü modeller. Daha kötü öneriler görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…