Şu anda kullandığım mouse Glorious Model D Wireless elime tam uyuyor. Elimin eni 16 cm genişliği 9.5 cm buna uygun 6000 TL'ye kadar mouse önerirseniz sevinirim. Tek kriterim çok uzun süre kullanabileceğim bir mouse olması ve kronik sorunları olmaması. Şimdiden teşekkürler.
OGM Pro V2 Eloshapes'teki verilere göre 8mm'lik bir yatay uzunluk farkına, ikişer mm'lik de yanal ve shape farkına sahip. Aşırı fark edeceğini düşünmüyorum.
G Pro X 2 DEX modeli ise neredeyse birebir aynısı Model D'nin. Sadece 2 mm'lik bir yatay uzunluk farkı var G PRO X 2 DEX lehine.
Ogm Pro V2 Eloshapes'teki verilere göre 8Mm'lik bir yatay uzunluk farkına, ikişer Mm'lik de yanal ve shape farkına sahip. Aşırı fark edeceğini düşünmüyorum.
G PRO X 2 DeX modeli ise neredeyse birebir aynısı model D'nin. Sadece 2 Mm'lik bir yatay uzunluk farkı var G PRO X 2 DeX lehine.
G PRO X 2 DeX'in kronik sorunu falan var mı hocam bilginiz var mı acaba? Artık garantiye gönder geri gelsin falan uğraşmak istemiyorum 1 sefer almak istiyorum.
G PRO X 2 DeX'in kronik sorunu falan var mı hocam bilginiz var mı acaba? Artık garantiye gönder geri gelsin falan uğraşmak istemiyorum 1 sefer almak istiyorum.
Hayır iyi mouse ürün tesadufen sana bozuk gelirse orasını bilemem . 2 sene Logitech garantisi var en azından mouse garanti 2 sene sağlıklı kullanıcaksın.