6.000 TL'ye kadar RTX 3070 için PSU tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murater857
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
  • Etiketler Etiketler
    3070 psu
Bütçe
6.000 TL
Ekran kartında 3070'e geçeceğim için 550W güç kaynağım yetersiz gelmeye başlıyor. Kasayı değiştirecektim ama PSU değiştirmek zorunda kalıyorum maalesef beyaz, modüler güçlü bir PSU önerebilir misiniz?

Ekran kartım yetersiz kalacağı zaman daha güçlü bir kart almayı planlıyorum. Aynı zamanda yazın işlemcim, anakartım vs.'de değişecek.

Enermax Revolution III alabilirsiniz. Eğer beyaz zorunlu değilse siyah olan 1000W daha iyi olur.

O konu da biraz kararsız kaldım. Beyaz sistem dizeceğim için beyaz istedim ama PSU görebileceğim bir yerde olmayacak sonuçta. 1000W PSU için başka seçenek var mı peki bunun dışında?
Bu fiyat bandında pek rakibi yok. Bence siyah daha iyi olur. Zaten görmeyeceksiniz.

850W üst düzey bir sistem için yeterli olur mu? 5080, 9950X3D gibi bir sistem mesela. Ona göre karar vereyim. Eğer yeterse bu yeterli olur.
9950X3D ve 5080 için tavsiye etmem. 1000W daha iyi olur. Zaten fiyat farkı çok az. Almışken iyisini almak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…