Elimde MSI 274PFW 180Hz 1080p 27 inç monitör var ve 2K ihityacım var bu sebeple 6500 liraya ilana koydum, eğer başlıkta belirttigim monitör iyiyse hemen alacağım. Malzeme kalitesi kötü olarak yorumlanmış ama stant ile kullanacağım zaten sizce nasıl monitörün güncel fiyatı 5999TL.
Bu sisteme üst segment bir monitör yakışır. Kendim 4070 Ti super ve 7800X3D sistemde bir tane QD-OLED monitör ve bir tane W-OLED TV kullanıyorum. Oled olmasa da Mini Led vs harika olur. Aksi halde sistem ne kadar iyi olursa olsun monitör ile sınırlı kalacaksın. Benim için en önemli ikinci parça ekran.
Bu sisteme üst segment bir monitör yakışır. Kendim 4070 Ti super ve 7800X3D sistemde bir tane QD-OLED monitör ve bir tane W-OLED TV kullanıyorum. OLED olmasa da mini LED vs harika olur. Aksi halde sistem ne kadar iyi olursa olsun monitör ile sınırlı kalacaksın. Benim için en önemli ikinci parça ekran.
Hocam ne gibi eksisi olur görüntü kalitesi önemli değil önemli olan darboğazı önlesin yeter ileri zamanlarda daha iyi bir monitör alırım bahsettiğiniz monitörler en az 20k.
Hocam ne gibi eksisi olur görüntü kalitesi önemli değil önemli olan darboğazı önlesin yeter ileri zamanlarda daha iyi bir monitör alırım bahsettiğiniz monitörler en az 20k.
Elimde MSI 274pfw 180Hz 1080p 27 inç monitör var ve 2K ihityacım var bu sebeple 6500 liraya ilana koydum, eğer başlıkta belirttigim monitör iyiyse hemen alacağım. Malzeme kalitesi kötü olarak yorumlanmış ama stant ile kullanacağım zaten sizce nasıl monitörün güncel fiyatı 5999TL.
Benim hayalimdeki monitördür kendisi ama kasa almaktan vazgeçtiğim için iptal ettim.
Kontrast dışında memnun etmeyecek bir yönü yok. 27" 1080P'ler 81 PPI keskinlik sorunları çekiyorsunuzdur muhtemelen. 23.8" 1440p ise 123 PPI neredeyse retina diyebiliriz. Kontrast dışında memnun eder. Dinamik kontrastı düşük ama dinamik konrast zaten mini-LED dışında kullanılmıyor, pek işinize yaramaz.