6.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
6.000 TL

Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Yan monitör olacak, ana monitörüm Lenovo R25F-30. Hz'i, ms'i vs. iyi fakat görüntü kalitesi kötü. Yan monitörümün en baskın özelliği görüntüsü aşırı kaliteli olsun. Hz'i 144 veya 120 olabilir, altı olmasın mümkünse. Boyut da en az 24.5 inç olursa sevinirim.
Önerileriniz için teşekkürler.

Bunu görmüştüm markada sağlam görüntü kalitesi iyidir değil mi?
(Lenovo istersen 2 istersen direk çöp olsun)

VA panelmi? yok be sonuçta 1 VA panelim var ve şu an tek istediğim görüntü kalitesi.

KTC'nin renk değerleri ve kontrastı fazlasıyla yeterli günlük kullanıcı için. Gecikme değerleri de iyi, ghosting falan olmaz.

AOC VA panel ama dandik VA'lardan değil, ghosting olsa da çok göze batacak seviyede olmaz. O da güzel modeldir.

VA panelmi? yok be sonuçta 1 VA panelim var ve şu an tek istediğim görüntü kalitesi.
KTC öneririm o zaman hocam. IPS için standart sayılan 1000:1 kontrast oranı KTC testlerinde 1200:1 seviyelerinde çıkabiliyor. Parlaklığı 400 nit seviyelerini görüyor yanlışım yoksa, giriş seviye modellerde 280-350 arası olur genelde bu değer. Renk değerleri de gayet iyi.

Son düzenleme:

Bence de KTC hoparlörü var mıydı KTC'nin.

Benim ana monitörde de hoparlör yok, yan monitöre veriyorum sesi istediğim zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…