Merhaba, mevcut monitörümün yanına ikinci bir monitör almak istiyorum. Daha çok, günlük kullanım ve aynı anda birden fazla işlem yapabilmek için kullanacağım.
Şu anda ana monitör olarak Acer Nitro KG2 23.8" IPS 1080p kullanıyorum. Sizce ikinci monitör olarak yine 1080p bir monitör mü almalıyım, yoksa Fazeon X27F181QS 27" 180 Hz 0.5 ms Fast IPS 2K QHD monitörü mü tercih etmem daha mantıklı olur?
Ana monitörünü 2. ekran yapıp daha iyi bir monitör bakmanı öneririm. Şu an aktif olarak Lenovo Legion 25-10 monitörünü kullanıyorum ve gayet memnunum. 24-10 olanını da kullandım ama fiyat farkının az olmasından ötürü farkı ödeyip 320 Hz olanını aldım. Stok hâldeki renklerinden birçok kişi memnun değildi, altta verdiğim linkte benim kendi ayarlarım mevcut. Arkadaş ayarlarımdan memnun kaldığını söylemişti.
Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese. Monitörün default ayarları çok soluk geldi gözüme. Önerebileceğiniz ayar varsa deneyebilirim, teşekkür ederim.
Bu arada eğer monitör kolun yoksa Amazon'dan veya Worldpuan vb. bir puanın biriktiyse Hepsiburada üzerinden bir monitör kolu almanı öneririm ana monitörünü dikey kullanmak için.