6.000 TL'ye R7 7800X3D için anakart önerisi

Bütçe
6.000 TL

VoLBieX

Uzman
Merhaba, bu fiyat bandına bir anakart arıyorum. Mümkünse en az 2 M.2 slotu olan ve soğutması iyi olan bir anakart arıyorum. Benim aklımda B850M-K ile B650M-K vardı, bir de Colorful B650M Plus ama biraz baktığımda B850M-K ile B650M-K ile olumlu şeyler görmedim. R7 7800X3D ile sizin bir bilginiz var mı? Ve pek fazla anakart için bütçe ayırmak istemiyorum ama bütçeyi yükseltmeye gerek var mı?

B850M-K alın geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
B850M-K alın geçin.

Hocam bir forumda yetmiyor çok zayıf kalitesiz falan demişler yoksa direkt alıp geçecektim ama bunları görünce çok kararsız kaldım. Var mı böyle bir şey?

Hocam bir forumda yetmiyor çok zayıf kalitesiz falan demişler yoksa direkt alıp geçecektim ama bunları görünce çok kararsız kaldım. Var mı böyle bir şey?

Bunları kim demiş? Üyeliği silin direk o forumdan. Ben 7800X3D ile kullanıyorum sorunsuz. 9800X3D'de çok rahat kullanılır.

Bunları kim demiş? Üyeliği silin direk o forumdan. Ben 7800X3D ile kullanıyorum sorunsuz. 9800X3D'de çok rahat kullanılır.

Hocam vallahi yazmışlar baksanız görürsünüzde. Dediğiniz gibiyse hiç kurcalamaya gerek yok alıp geçeyim bende fazla anlamadığım için görünce şaşırdım zaten doğrulayayım dedim.

Colorful B650M Plus ama biraz baktığımda B850M-K ile B650M-K ile olumlu şeyler görmedim. R7 7800X3D ile sizin bir bilginiz var mı?

Colorful serisini direkt eleyin. Şu an BIOS olarak en stabil B850M-K var. Üzerinde 10 tane fiziksel faz var diyelim, bir tanesini 70A değerinde hesaplayın, 700 amper falan yapar, 9800X3D ile kullansan, en fazla 350A kullanır. 2 RAM slotu olması daha iyi, RAM ile işlemci arasında veri alış verişini daha hızlı yapar, sinyal yansıma sorunu yok, yani birçok 4 slotlu modelden iyidir. 1DPC kart olduğu için sürekli öneriyoruz zaten, kendimde sıfır 3-4 tane alıp kenara attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…