6.000 TL'ye R7 7800X3D için anakart önerisi

Bütçe
6.000 TL
Hocam merhaba umarım aktifsinizdir bu kart için indirim bekliyordum halada bekliyorum ama Gigabyte B850M Force anakartı gördüm indirime girmiş sizce buna kıyasla o alınır mı? Yoksa bunu bekleyeyim mi hocam?

Şu an B850M Force indirimde alabilirsiniz. Bende B850mk mevcut boşa düştü makul bir fiyata verebilirim onu da isterseniz. 1-2 aylık kart sorunsuz.

Anladım hocam çok teşekkür ederim taksit vs önemli değil sadece bu ikili arasında kalmıştım yani karar B850M Force yönündedir değil mi? Yanlış anlamadıysam. USB portlar en kötü çoklayıcı alırım. Bu arada ASUS'ta Aura Sync vardı bu RGB'ler için vs aynı şey Gigabyte'da mevcut mu?

USB portlar en kötü çoklayıcı alırım. Bu arada ASUS'ta Aura Sync vardı bu RGB'ler için vs aynı şey Gigabyte'da mevcut mu?

Aynen çoklayıcı ile çözersin, ARGB yazılımını dert etmeyin, gerekli yazılımlar mevcut.

Aynen çoklayıcı ile çözersin, ARGB yazılımını dert etmeyin, gerekli yazılımlar mevcut.

Hocom çok teşekkürler kusura bakmayın çok yordum son bir şey diyeceğim aradaki fiyat farkına değer mi dediğiniz gibiyse 5000 5.500 TL'ye ASUS'ta bulunabiliyor arada 1 1.5k oynuyor hiç uğraşmayın diyorsanız direkt alacağım tekrardan kusura bakmayın.

USB portları dışında senin fark edebileceğin bir fark yok aynı işi yapıyorlar.

USB portları dışında senin fark edebileceğin bir fark yok aynı işi yapıyorlar.

Tabii doğrudur ben arasındaki fiyat farkı için dedim biri sıfır sonuçta her ne kadar ikinci elde de temiz bulunsa bile arkadaşın fikrini alayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…