Hocam merhaba umarım aktifsinizdir bu kart için indirim bekliyordum halada bekliyorum ama Gigabyte B850M Force anakartı gördüm indirime girmiş sizce buna kıyasla o alınır mı? Yoksa bunu bekleyeyim mi hocam?
B850M-K ile m-Force aynı segment, bu iki model özellikle BIOS ve RAM stabilitesi için üretilmiş, USB portlarla fazla işin yoksa alıp geç, klavye mouse, kulaklık, bir de yazıcı gibi bir şey taksan, sana en fazla 4 tane USB port lazım, 13.000 TL'lik bir başka model bile alsan aralarındaki farkı anlayamazsın, bu iki modelin yapacağı işi her anakart yapamıyor zaten.
Anladım hocam çok teşekkür ederim taksit vs önemli değil sadece bu ikili arasında kalmıştım yani karar B850M Force yönündedir değil mi? Yanlış anlamadıysam. USB portlar en kötü çoklayıcı alırım. Bu arada ASUS'ta Aura Sync vardı bu RGB'ler için vs aynı şey Gigabyte'da mevcut mu?
Hocom çok teşekkürler kusura bakmayın çok yordum son bir şey diyeceğim aradaki fiyat farkına değer mi dediğiniz gibiyse 5000 5.500 TL'ye ASUS'ta bulunabiliyor arada 1 1.5k oynuyor hiç uğraşmayın diyorsanız direkt alacağım tekrardan kusura bakmayın.
Hocom çok teşekkürler kusura bakmayın çok yordum son bir şey diyeceğim aradaki fiyat farkına değer mi dediğiniz gibiyse 5000 5.500 TL'ye ASUS'ta bulunabiliyor arada 1 1.5k oynuyor hiç uğraşmayın diyorsanız direkt alacağım tekrardan kusura bakmayın.