Bütçe
6.000 TL

emirhan61

Uzman
Arkadaşlar ben uzaktan çalıştığım için PC başında günde yaklaşık 7 saat ve üzeri vakit geçiriyorum. Bu yüzden rahat ettirecek bir sandalye arıyorum. Oyuncu koltuğu da olur ofis koltuğu da fark etmez önemli olan rahat olması.

Bunu buldum bunu önerir misiniz veya başka öneriniz var mı? Bel sırt ve boyun desteği olsa iyi olur.

Hocam bütçene nokta atış bir ürün. Düşünmeden al ben de kullanıyorum çok memnunum.

Tek kusuru kafa koyma yerini az geri yapmışlar. Biraz daha önde olsa sürekli kullanilabilirdi. Onun dışında malzeme kalitesi, sırt desteği, kol kısmı, ileri geri hareket özelliği her şeyiyle muazzam bir ürün.

Dosya Ekleri

• 20250830_140321.webp
    20250830_140321.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 56
kafalığı öenmli benim için boyun fıtığım var kafamı yaslamazsam çok ağrıyor. oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil kafamı ve sırtımı yasladığımda dğz bir duruşta olayım yeter.

kafalığı öenmli benim için boyun fıtığım var kafamı yaslamazsam çok ağrıyor. oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil kafamı ve sırtımı yasladığımda dğz bir duruşta olayım yeter.
Bu üründe sirtinizi yasladiginizda kafaniz boşta kalır o zaman tercih etmeyin. Fiyatina ve modeline gore degisiyordur ama şahsen ben oyuncu koltuklarında rahat edemiyorum. Bel ağrısı ve terleme sorunu yaşamıştım. Ofis tipi modeller bana daha rahat geliyor. Ayrıca terletme olayi yok. Yine siz bilirsiniz tabii.