Bütçe
6000

Uğur Altun

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Alacağım motor 80cc Arora Cappucino motordur. İlk motorum olacak şimdilik 5.000 TL - 6.000 TL bütçem var. Kask, eldiven, motor kilidi, motor brandası vs. ne gerekiyorsa yeni başlayanlar için önerilerinizi bekliyorum.

Ohoooo 6 bin TL'ye motosiklet montu, sırt koruma, kalça koruma, rüzgarlık, konfor sele, en iyi kask, en kral eldiven 2 tanede bazuka dürüm yanına bir de 4 ayran bile alırsın. Kardeşim adamakıllı sağlığını düşünüyorsan paraya kıyacaksın. En kötü bak en en kötü LS2 Rapid alman lazım ki onu bile önermiyorum çok fazla. Kask çok önemli. Tavsiyem LS2 stream 2 falan alman olur adamakıllı kabuk malzemesinden yapılıyor. Sana bir örnek vereyim. Benim gittiğim berber motor ile kaza yaptı. 2 3 ay yoğun bakımda kaldı, kafatasını çıkardılar 6 ay sakladılar sonra geri taktılar falan fistan. Ve adamın sesi bile gitti sanki başka biri gibi oldu. Demem o kask için en kötü o 6knın tamamını vereceksin.

Ohoooo 6 bin TL'ye motosiklet montu, sırt koruma, kalça koruma, rüzgarlık, konfor sele, en iyi kask, en kral eldiven 2 tanede bazuka dürüm yanına bir de 4 ayran bile alırsın.
Ukala ve bilmiş birisiniz takdir ediyorum. 50-80cc motor ile otobana, e5e çıkılmayacak kaza olmaz demiyorum illaki olabilir. Fakat bahsettiğiniz olay farklı