Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 11 Ağustos 2025 #91 Tekirdağ'da da hissedildi. Deprem ağı uygulaması ile 5 saniye önce bildirim aldım ama sallanma beklemeyin yazdığı için bir şey yapmamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
Tekirdağ'da da hissedildi. Deprem ağı uygulaması ile 5 saniye önce bildirim aldım ama sallanma beklemeyin yazdığı için bir şey yapmamıştım.
incii Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 771 Çözümler 3 Beğeniler 1.040 11 Ağustos 2025 #92 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Az derken? Konak'ta oturuyorum, yemin ederim ki bir an bina yıkılıcak sandım. Çok uzun sürdü cidden şiddetliydi. İzmir depremi hariç gördüğüm en büyük depremlerden. Genişletmek için tıkla... Deprem görmemişsin diye yorumladım. Bizim ev bir 50-60 yıllık en az, ancak bir sıkıntı olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Az derken? Konak'ta oturuyorum, yemin ederim ki bir an bina yıkılıcak sandım. Çok uzun sürdü cidden şiddetliydi. İzmir depremi hariç gördüğüm en büyük depremlerden. Genişletmek için tıkla... Deprem görmemişsin diye yorumladım. Bizim ev bir 50-60 yıllık en az, ancak bir sıkıntı olmadı.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 11 Ağustos 2025 #93 incii dedi: Deprem gormemissin diye yorumladim. Bizim ev bir 50-60 yillik en az ancak bir sıkıntı olmadi. Genişletmek için tıkla... Dostum 6 şiddetinde deprem görüp "normal ya" dememi mi bekliyordun? Bunun üstünü gören ya enkazda ya mezarda.
incii dedi: Deprem gormemissin diye yorumladim. Bizim ev bir 50-60 yillik en az ancak bir sıkıntı olmadi. Genişletmek için tıkla... Dostum 6 şiddetinde deprem görüp "normal ya" dememi mi bekliyordun? Bunun üstünü gören ya enkazda ya mezarda.
FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 11 Ağustos 2025 #94 Utku92 dedi: Şöyle düşününce öyle bir ikilemdeyiz ki kentsel dönüşüm yapsalar bile güvenemeyeceğimiz bir dönem. Genişletmek için tıkla... 4-5 katlı binanın yerine "kentsel dönüşüm" adı altında 15-20 katlı bina yapınca güven vermiyor tabii.
Utku92 dedi: Şöyle düşününce öyle bir ikilemdeyiz ki kentsel dönüşüm yapsalar bile güvenemeyeceğimiz bir dönem. Genişletmek için tıkla... 4-5 katlı binanın yerine "kentsel dönüşüm" adı altında 15-20 katlı bina yapınca güven vermiyor tabii.