6.1 büyüklüğündeki Balıkesir merkezli deprem 10 ilde hissedildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Deprem Ağı yazılımı tarafından bana da bir uyarı geldi. Android kullanıcılarına tavsiyem, Android deprem uyarısı haricinde bu uygulamayı da yüklesinler. iPhone kullanıcıları ise bu uygulamayı kesinlikle yüklesin. Uzak bir konumda olmama rağmen deprem ağı uyarı gönderdi.

Yav daha geçen hafta bu anormallikleri söyleyen gençleri kâle almadık, bu adamı mı alıcaz?
Her deprem sonrası milyon tane analiz yapıp 1 tanesi tutunca konuşuyor.
Ben de anlamadim ama sallayarak böyle bir açıklama yaptığını düşünmüyorum. İki tane depremi bildi sonuçta. Valla herkes bilim insanı olmuş zaten kime inanacagimizi şaşırdık.

Şener Üşümezsoy yanlışım yoksa son zamanlarda Ege taraflarını uyarıyordu. Bilgisi olan var mı acaba?

Ben de anlamadim ama sallayarak böyle bir açıklama yaptığını düşünmüyorum. İki tane depremi bildi sonuçta. Valla herkes bilim insanı olmuş zaten kime inanacagimizi şaşırdık.
Milyon açıklamaya 1 tane tutturması yetiyor.

Sallamıştır bu arada. Sonuçta ben de gidip Kocaeli’de 7.3 büyüklüğünde deprem olacak derim ve tutunca da bayağı takipçi kazanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milyon açıklamaya 1 tane tutturması yetiyor.

Dediğiniz açıklamaların kaynaklarını atar mısınız? Yanlış anlama, ben hiç görmedim çünkü.

Sallamıştır bu arada. Sonuçta ben de gidip Kocaeli'de 7.3 büyüklüğünde deprem olacak derim ve tutunca da bayağı takipçi kazanırım.

Doğru ama açıklamayı 30 yıl önce falan yapmamış. Tam 25 gün önce yapmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz açıklamaların kaynaklarını atar mısınız? Yanlış anlama, ben hiç görmedim çünkü.
Her deprem sonrası yaptığı açıklamalara bakarsanız zaten dediğimi anlarsınız, Şener hocaya saygım sonsuz lâkin Naci Görür kankası gibi davranıyor.
Hiç az ve öz açıklaması yok, her depremde 10 tane yer söylüyor deprem olacak diye. Olduğunda da böyle bi' anda adı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…